miercuri, 16 iulie 2008

Domnisoara Firicel

Ieri dimineata am primit un mail care mi-a facut sa tresar de entuziasm. Am primit propunerea de a de a face si eu o schita, asa cum mi-o imaginez pe domnisoara Firicel in

de Ada Demirgian

Asa ca nu am stat mult pe ganduri si mi-am luat-o drept model fizic pe Sara , care in viziunea mea e slabuta ca un Firicel :) Am luat primul creion si primul petic de hartie care mi-au picat in mana in dimineata asta.
Nu stiu ce va urma sa se intample cu schita, daca va fi sau nu in ton cu viziunea scriitoarei dar stiu sigur ca acum trebuie sa mai fac o schita(un personaj) in care sa o am drept model pe Mara- ca sa nu se supere... :) Asa e corect, nu?

Iat-o si pe Domnisoara Firicel, inspirata de Mara. Nici nu am apucat sa termin de desenat ca fetitele au rupt foaia in doua.Nu stiu de ce nu le-am desenat pe foi separate.Fiecare cu printesa si pisica ei...:), nu?
Mara a reactionat:"Mami , dar eu nu vreau sa fiu murdara, te rog sa ma stergi cu guma!":) Ceea ce ma si apuc sa fac...
Pupici,
cu drag si dor de copilarie, Daiana
PS. Astept pareri, critici, comentarii :) Multumesc, Daiana

6 comentarii:

Anonim spunea...

foarte frumoasa imaginea!
si sper sa nu se supere ca firicel a ta seamana cu fetitza ta si nu cu a lor;-)mult succes, sunt sigura ca le place mult deja!

Daiana Prundurel spunea...

Multumesc mult Lumi, am asteptat raspunsul tau cu sufletul la gura pentru ca nu vroiam sa trimit fara"aprobarea" ta.Vom vedea ce va fi...:)

pisikana spunea...

o printesa delicata ciufulita si murdara cu coronita si haine pretioase. numai pisoii s-ar juca cu ea ca pe ei nu-i deranjeaza mirosul urit :). ea e!

Daiana Prundurel spunea...

Mella mi-a scris pe mesenger:
Daiana,consider ca a doua se potriveste mai bine descrierii din poveste - adica are parul mai incalcit.La prima propunere sunt de acord cu tinuta ,cu toate ca eu din poveste, daca nu as fi citit ca e o fetita careia ii plac inelele si sa se impopotoneze, o vedeam un fel de baietel.

Andreea Demirgian spunea...

Daiana ti-am trimis un maaaaail!

Daiana Prundurel spunea...

ADA,
am trimis aseara raspunsul.L-am mai trimis inca o data acum, desi la mine in "sent" pare ca a fost ok. Mi-ai mai scris altceva in afara de asta? ca "aripoara" am primit ieri dimineata :)
Multumesc, Daiana

ANUSKA,
iti multumesc - ca intotdeauna :)

ZeList