vineri, 25 iulie 2008

Ana-Alesia

Cand m-am itors din vacanta am gasit acest mail:
"Va scriu pentru ca azi dimineata am primit la BURP un mesaj prin care Ada (http://firicel.blogspot.com/) ne povestea despre cazul unei fetite foarte bolnave, care este internata in spital si care vrea inapoi acasa, la parintii ei. Insa acest lucru nu se poate intampla decat daca ei strang 20.000 EUR, ca sa poata cumpara aparatura necesara pentru a o tine in viata pe fiica lor. Acesta este blogul fetitei - http://www.ana-alesia.ro/, iar aici gasiti postul Adei despre acest caz: http://injoaca.blogspot.com/2008/07/20000.html.
Ce putem face? Ada s-a gandit ca ii putem ajuta daca fiecare dintre noi doneaza cate un obiect handmade, care apoi va fi vandut pe blogul fetitei. Noi am postat deja anuntul pe blog (http://burp-nevergrowup.blogspot.com/2008/07/just-pause-for-bit.html) si am zis sa va trimitem si voua mail, poate mai vrea cineva sa participe. E un gest frumos - si in principiu it should be easy :)
Daca va bagati, orice poate fi de ajutor: o brosa, o pereche de cercei, un tricou, o bratara...
Ada asteapta mail-urile voastre pe adresa andreea_demirgian@yahoo.com
pana pe 5 august, cand se vor strange toate lucrushoarele.
Merci mult de ajutor.
Rodica"
http://burp-nevergrowup.blogspot.com/

Sunt multi copii necajiti pe lume...Sunt multi parinti care se simt neputinciosi in fata suferintei copiilor lor. Haideti sa le daruim o raza de speranta si un zambet. Haideti sa facem un mic efort si lumea va fi mai buna. Astazi va scriu pentru Ana-Alesia. Sa nu uitam ca putea fi puiutul oricaruia dintre noi...
S-o ajutam pe Ana-Alesia sa se intoarca acasa!

Sa ne bucuram ca suntem sanatosi, putem savura minunile lumii si tot ce ne inconjoara. Sa incercam sa fim mai buni si sa darium si celorlati din bogatia noastra.
Cu drag, Daiana

ZeList