duminică, 22 februarie 2009

Oglinda de hol a Andreei

Andreea si-a facut in casa cateva modificari. Una din ele consta in faptul ca a daramat peretele dintre hol si bucatarie pentru a avea mai mult spatiu si mai multa lumina naturala. Isi dorea foarte mult o oglinda mare dar nu stia exact ce sa-mi ceara. Bucataria este in nuante de crem, galben-auriu, bronze si ciocolatiu. Cand si-a ales faianta , isi dorea doua -trei zone cu flori, ca accent intre pacile crem uni. La acea vreme bugetul nu-i permitea costuri mari asa ca a pus o singura coloana inflorata. Faianta care ii placea avea un cost ridicat fata de ce isi propusese. Pentru ca Andreea era derutata si nu stia cum i-ar placea sa fie oglinda de hol, pentru ca apucase sa-mi povesteasca cu multa insufletitre despre florile care si le dorise atat de mult m-am gandit sa-i propun ceva care sa o bucure si sa o surprinda placut. Am facut cateva schite pentru forma ramei si i-am facut "o mostra" cu pictura care i-o propuneam pentru oglinda.


Pictura, propusa este de fapt o preluare a florilor de pe coloana de faianta. Cred ca nu este cazul sa va povestesc cat de incantata a fost Andreea de propunerea mea. Astazi am sa-i duc "produsul finit".


Abia astept sa ii vad reactia:) Cu toate ca acest gen de pictura nu se muleaza pe genul preferat de mine, am lucrat cu mult drag si sunt bucuroasa cand stiu cat de fericita va fi Andreea. Din punct de vedere cromatic nu am facut decat interventii discrete, adica am incercat sa rafinez culorile.Pentru ca am dorit o usoara nota de pretiozitate, la unele flori am folosit bronzdar din pacate nu se paote vedea in fotografie asa cum este in realitate.


Cand ii voi duce oglinda Andreei am sa fotografiez si rama care am lucrat-o acum cateva luni pentru camera fetitei ei, Lidia.Andreea e clienta fidela:)
...
Pupici cu drag, Daiana


PS.Daca va face placere sa ma votati la Roblogfest sectiunea creatie/design o puteti face aici :) sau dand clik pe iconul din stanga.Multumesc, Daiana

2 comentarii:

Anonim spunea...

E foarte foarte draguta:)

Daiana Prundurel spunea...

Multumesc Alina,
Esti Alina mea, cu Doamna si catelul?
Daca da, sa stii ca oglinda ta va aparea si in "Casa Lux" si in "Marie Claire" Pentru ca a fost placuta si admirata de multa lume:)Pupici si te anunt cand apare:)Daiana

ZeList