sâmbătă, 14 februarie 2009

Doamna cu catelul

Aceasta oglinda de hol am lucrat-o cu foarte mare placere si drag pentru Alina, o fata extrem de simpatica, comunicativa cu niste ochi superbi. Multumesc Alina, pentru liberatea de creatie care mi-ai lasat-o si pentru rabdarea de fier de care ai dat dovada.
(Am asteptat si eu o saptamana sa pot pune oglinda pe blog si mi-am dat seama ca nu stau bine cu rabdarea. Nu am vrut sa postez imagini inainte sa vad reactia Alinei atunci cand o primeste:) In aceasta seara i-am dus-o acasa asa ca...decat sa lungesc vorba fara rost mai bine va arat rama oglinzii "Doamna si catelul".
MDF traforat, pictat manual in culori acrilice, lac pe baza de apa.
L -165 cm/ l- 80 cm




Singurul meu regret vis-a-vis de aceasta rama este faptul ca holul Alinei e prea mic incat sa fi putut face personajele in marime naturala asa cum mi-ar fi placut. Totusi , Andriusa a avut o ideea grozava pe care o vom pune in practica la noi acasa dar inca nu vreau sa divulg secretul.
Referitor la reactia Alinei, a fost incantata, la fel ca toata lumea care a venit in vizita la noi in intervalul cat oglinda si-a asteptat proprietara:) Ma bucur din tot sufletul cand lucrusoarele faculte de mine aduc cuiva o stare de bine. A, sa va mai spun ceva haios! Cand "Doamna si catelul" au plecat din casuta noastra si mi-am luat nostalgica adio de la ei, o aud pe Saruca din spatele meu:"La revedere, doamna! pa, pa catelusule!":)
Va imbratisez cu drag,
Noapte buna, Daiana

PS. Sunt foarte emotionata ca LOLA cu a ei fabrica de vise:) m-a nominalizat la Roblogfest 2009.Multumesc din suflet!

7 comentarii:

ajnanina spunea...

minunatie :)

Anonim spunea...

Alina aici:): doamna/domnisoara cu catelul se simt deja ca acasa in holul nostru si inveselesc cumva toata locuinta:) Multumim Daiana pentru crampeiul de viata, veselie, minunatie pe care l-ai adus in casa noastra:)

Daiana Prundurel spunea...

Multumesc pentru aprecieri:) Am lucrat cu mult drag si cel mai mult mi-a placut ca m-am simtit foarte libera si neingradita:)Adica am creat purtata de simturi:)Ma bucur ca holisorul vostru a capatat o noua viata:)
Pupici, Daiana

Daiana Prundurel spunea...

Luciana ciuca imi scria pe mail:
"Buna,
In primul rand as vrea sa iti spun ca imi plac fooarte mult lucrurile create de tine! Sunt pictate absolut superb!!! In al doilea rand, trebuie neaparat sa am oglinda cu nori, m-a cucerit de la prima vedere! Iar oglinda 'doamna cu catelul' m-a innebunit!! Sigur o sa vreau si eu ceva de genul..."
Multumesc Luciana, O sa ne intalnim si o sa punem tara la cale:)

Anonim spunea...

super arata doamna ta cu catzelul!super!si unde mai pui si ca are o alura asa, cam frantzuzita:-)

Katja - stapana de Athos spunea...

Este incredibil de frumoasa rama aceasta! M-a cucerit iremediabil. Felicitari Daiana, ai niste maini de aur. ;)

Daiana Prundurel spunea...

Draga Lumi si
Draga Katja, pentru ca sunteti din aceeasi familie:)imi permit sa ma adresez amandurora odata.Multumesc,aprecierile voastre valoreaza pentru mine foarte mult , in primul rand pentru ca imi sunteti dragi si pentru ca sunteti artiste:) Pupici cu drag:)

ZeList