miercuri, 11 martie 2009

Oglinjoare noi


Ramele pestisori le-am conceput la comanda ferma a printeselor mele Sara si Mara, pentru ziua prietenelor gemene, Ilinca si Andreea care astazi au implinit 4 ani(si sunt zodia pesti:)


Pozele sunt facute in mare viteza ,pana sa le lipesc oglinjoarele, cu foarte putin timp inainte de a pleca la petrecerea unde s-au distrat grozav:)



Ultima oglinjoara a fost o comanda a unei cliente R. care m-a cucerit cu candoarea cu care imi face o comanda :) Astern aici cateva franturi din randurile ei :)
"Ziua buna, Daiana!
Sunt unul din oamenii mari care refuza obstinent sa se desparta definitiv de vremea acadelelor, a povestilor si a culorilor. Si pentru ca blogul tau le contine pe toate si munca ta le da consistenta realului, am vrut sa-ti scriu. Sa-ti scriu si sa-ti cer... sa te rog sa-mi indeplinesti cateva dorinte.Am in jurul meu cativa prieteni dragi, carora vreau sa le dau in dar cate ceva lucrat de tine...
E.- e dentista mea. Are cabinetul ei si i s-a facut mila de mine cand mi s-a umflat maseaua. As vrea ceva pentru cabinet...asa ca ar putea fi ceva cu tenta stomatologica - o oglinjoara vesela, nu stiu...un quelque chose...Nu exista o ocazie speciala, doar ceva ca multumire ca mi-a tratat maseaua gratis... :)Poate o oglinjoara cu maselute vesele...maselute cu fete, cu gura, ochi...tot tacamul...nu stiu...Daiana, astept cu drag de la tine un raspuns, o parere... R."
"Parerea" mea a fost sa-i fac o maseluta vesela in gurita careia sa ne oglindim zambetul la cabinetul stomatologic.Acum astept nerabdatoare sa aflu cum va fi primit acest mic semn de recunostinta:)
R. multumesc pentru tot, dar mai ales pentru randurile scrise de tine in ultima vreme:)
O seara frumosa tuturor si pe curand:) Cu drag, Daiana
PS.Daca va face placere sa ma votati la Roblogfest sectiunea creatie/design o puteti face aici :) sau dand clik pe iconul din stanga.Multumesc, Daiana

3 comentarii:

Anonim spunea...

hihi!ce vesele rame!stii ce ma gandeam?ia propune-o tu pe cea cu maselutza vesela la cabinetele dentare sa vezi cum vin clientzii!mult succes!

Daiana Prundurel spunea...

Lumi draga, multumesc pentru sugestie, m-am gandit si eu de multe ori la chestii de genul asta dar am preferat sa fiu libera, momentan ma bucur sa fac lucruri unicat. Uneori ma gandesc ca ar fi bine si serie mica dar nu vreau totusi sa ma las incantata de castig si sa defavorizez unicatul...pentru ca acesta este pericolul cand "afacerea" incepe sa mearga bine:)Pupici cu drag, Daiana

Medeea76 spunea...

Ce frumoase rame! Imi e dor de un tablou de-al tau la mine acasa. Te rog mult, please, plange singurel. Felicitari pentru tot ceea ce faci, creatiile tale ma fascineaza, te pup.

ZeList