miercuri, 25 martie 2009

"Meserii delicate"si o invitatie minunata

Revista Marie Claire- aprilie 2009-"Meserii delicate"
"O etajera in forma de nor. O pisica lenesa odihnind pe un ceainic.Un trunchi de copac imprimat pe o foaie de hartie.Sunt momente din vietile a trei femei care isi conduc afacerile delicate cu o mana de fier.
" (Ana Wagner, Daiana Prundurel , Cristiana Draghici )

"Ne-am obisnuit sa ne traim viata in graba si dupa clisee. Poate de aceea, cand vine vorba despre femeia de afaceri, ne-o imaginam in fata unui calculator, cu fruntea incretita si ochii incercanati, inconurata de telefoane care taraie necontenit. Si totusi, trei femei te invita sa lasi deoparte orice prejudecata si sa descoperi ca serviciul nu inseamna doar un birou cu patru pereti unde tu trebuie sa faci pe dura cel putin opt ore pe zi.Citeste povestile lor, ca sa afli mai multe despre culoare, joc, imaginatie fara limite si ceai de caramel."
- de Adriana Moscu , fotografii Cosmin Bumbut


Daca doriti sa revedeti ceasurile acadele si lucrarile pentru concurs puteti da clik aici sau puteti citi postarile mele din luna ianuarie ("Aminteste-ti sa fii copil")


Acesta este numarul fistichiu de pe usa noastra care are intr-adevar legatura cu conceptul de timp care se scurge in sens invers :) - doar ca in memoria Adrianei a ramas intiparit putin altfel decat in realitate:)
Oricum Adriana , va multumesc tie si echipei pentru articol si pentru modul profesionist in care s-a desfasurat interviul si sedinta foto.M-am simtit grozav impreuna cu voi:)

In incheiere...
Dragii si dragele mele , Ajnanina ne face o invitatie grozava...la workshop-ul de scris povesti.Cu siguranta va fi minunat :)
Pupici cu drag si pe curand, Daiana

Un comentariu:

ajnanina spunea...

e minunat obrazul tau pe jumatate de pisicuta...

multumesc mult pentru reclama :)

ZeList