marți, 20 ianuarie 2009

Stiri de ultima ora:)


Am trecut printr-o perioada incarcata de evenimente mai mult sau mai putin bune. Nu mai povestesc nimic din ce a fost neplacut.Important e ca am un chef nebun sa lucrez . Am terminat cele 20 de obiecte unicat - cadourile Tchibo. Le-am predat pe data de 15 ianuarie. Curand am sa va pun fotografii sa le vedeti si voi. Am lucrat cu mult drag si suflet, si imi pare rau ca din cauza sanatatii nu am putut realiza toate obiectele la care visam.Au fost momente de entuziasm si uneori de cumpana si dezamagire, a fost o "lupta frumoasa".Am abordat tehnici noi asa ca am intampinat probleme tehnice...:) Pana la urma am finalizat cu bine si sunt foarte incantata de modul in care arata cadourile.
Acum urmeaza sa onorez comenzile noi, care de care mai provocatoare si mai frumoase. Azi am inceput lucrul la o oglinda de hol cu o rama fantezie ("Doamna cu Catelul") Pana voi posta imagini cu obiectele Tchibo, va las sa aruncati un ochi pe ultimele publicatii in care apar cateva randuri despre mine.Va imbratisez cu drag , Daiana




Initial propusesem ca pe obiectele supradimensionate sa fac un gen de pictura infantila. In timpul lucrului, inainte sa ma apuc de partea de pictura, am decis ca obiectele sa fie decorative si sa arate foarte vii si colorate...asa sunt in final.Vesele si jucause.Vi le arat curand...:)

Referiror la articolul din Casa Lux, camera lui Radu, am lucrat-o anul trecut , in luna ianuarie. Sungurul lucru pe care doresc sa il mentionez este faptul ca prima fotografie, cea cu patul eatajat, nu reprezinta realitatea pentru ca pozele au fost facute cand camera nu era gata complet.Ceea ce lipseste din imagine, este o biblioteca orange al carei spate colorat umple spatiul gol dintre picioarele patului si dulapiorul-scara. Spatiul de sub pat e mult mai colorat si util:) In orice caz , daca vreti sa va faceti o imagine mai completa despre cum "s-a nascut" camera lui Radu puteti vedea detalii aici.
Imi pare rau ca nu am o imagine finala a camerei dar...in curand...cine stie :)




O seara frumoasa, Daiana

4 comentarii:

Anonim spunea...

felicitari daiana!
ceea ce ai reusit sa realizezi este nepretuit!ca unui artist sa-i devina visul realitate, nu e lucru putin.
intamplator si mie imi apare prima carte de fotografie aici, la paris, tot acum.si simt aceeasi bucurie a lucrului implinit.
imi place si cum a scris colega mea de liceu luminitza nouria despre tine.transmite-i salutari din partea mea!
multa sanatate si succes in continuare!

Anonim spunea...

Daiana, bine ai revenit, ne-a fost dor de tine. Ma bucur ca esti mai bine si felicitari pentru concursul Tchibo! Asa ajung mult mai multi oameni sa se bucure de minunatiile create de tine!

Daiana Prundurel spunea...

Lumi, iti multumedsc pentru toate gandurile tale bune care ma insotesc mereu.Te rog sa ma tii la curent cu aparitia cartii tale si neaparat sa postezi pe blog sa ne bucuram si noi alaturi de tine. Si referitor la exprimarea ta cu ..."intamplator" ,Lumi, nimic nu e intamplator , numai tu stii cat te-ai zbatut sa ajungi acolo unde esti:) nu-i asa?Si stim si noi.O meriti din plin si pentru asta te felicit.
Despre Nouria...E o femeie extraordinara...si sa nu-mi spui ca ati fost colege in Poiesti ca lesin. Chiar atat de mica e lumea???

Laura, si eu ma bucur ca am revenit.Mi-e tare drag sa va regasesc. Abia astept sa vad ce bunatati si minunatii ai mai postat pe blog...Yammy:)

Anonim spunea...

@daiana:eh, nu ma lauda acu atata ca rosesc.a fost greu, dar bucuria de acum e mare, stii..cand apare cartea pun link imediat , momentan suntem pe macheta:-)
luminitza nouri mi-a fost colega de clasa in liceul pedagogic si e o fata foarte sensibila intr-adevar.

ZeList