vineri, 30 mai 2008

Orasul infiat - orasul inviat

Desi am spus ca nu mai postez nimic pana dupa 1 iunie , am descoperit o carte grozava care vreau sa v-o recomand cu toata caldura voua si puilor vostri. (un cadou fantastic de 1 iunie!!!) Este vorba de albumul de arta contemporana :) Orasul infiat-Oarasul inviat- Un portret de cetate vazut de copii.
Atasez cateva imagini si o scurta descriere a autoarei :)
MARIA COSMINA DRAGOMIR

"E o colectie de peste 1000 de lucrari de arta pictate sau desenate de catre cateva sute de pui de gradinita.

Selectia lor a avut loc timp de patru ani de munca alaturi de copii, in gradinite din toate sectoarele capitalei, alaturi de profesori si educatori colaboratori.

Se doreste a fi o monografie a orasului, cu toate aspectele lui, vizibile si invizibile. O carte cu imagini si povesti despre Bucuresti.

Contine aproape 300 de pagini color, cu o calitate foarte buna a tipariturii. Lucrarile prezentate sunt comentate la final de catre personalitati din diferite domenii, impresionate de potentialul artistic al celor mici.

Altfel, este primul album de arta a copiilor editat vreodata in tara . Poate fi folosit in scop didactic de catre educatori sau profesori sau poate fi daruit oricarui copil talentat sau sensibil, e scris si pictat pe limba lui...


Cartea se gaseste pe piata, la Dalles, Carturesti, Sophia etc.
Cu pretul de tipar insa, adica 60 RON, se poate achizitiona de la Biserica Rusa (Sf. Nicolae) sau din Politehnica, de la Biserica Sf. Grigorie Palama. La librarii, adaosul distribuitorilor a dublat pretul cartii.

De asemenea, cine doreste, poate face comenzi on line pe adresa de e-mail olimpiada_copiilor@yahoo.com, unde sa precizeze datele necesare eliberarii facturii si adresa postala unde asteapta coletul.

Autorii, adulti si copii, isi doresc tare mult sa se foloseasca cineva in mod real de rodul muncii lor... Speram ca cei ce o rasfoiesc sa se bucure…
Multa sanatate, pace si dragoste puilor vostri si voua! Maria Cosmina Dragomir "


Va imbratisez cu drag , Daiana

Niciun comentariu:

ZeList