miercuri, 21 mai 2008

Camere copii - mobilier pictat- camera Antoniei

Aceasta camera , de altfel primul mobiler conceput si picat de mine, am lucrat-o exact cand Diana urma sa se nasca. O camera luminoasa si placuta , in mansarda unei case. Gabriela, mamica ei , dorea sa picteze peretii dar era putin nehotarata pentru ca locuiau cu chirie si nu stia cat timp vor ramane in acel imobil. Singurul lucru care il stiam concret era ca trebuia sa concep o mobila la comanda pentru ca spatiul de langa pereti era destul de scund. Asa ca m-am gandit si am decis sa fac aceaste dulapioare multifunctionale din MDF(1 m inaltime). Pictura de pe ele urma sa insoteasca fetita nou-nascuta oriunde s-ar fi mutat parintii :)
Primele doua imagini sunt facute imediat dupa ce am ansamblat dulapioarele care le-am pictat chiar in mansarda.




Dulapiorul multifunctional era gata, iar Gabriela urma sa nasca de la o zi la alta..Dar mai erau necesare si alte piese in camera...

Am cumparat o mocheta asortata la culoarea mobilierului. Gabriela era obosita de cautari pentru ca in oras nu gasea nici un patut potrivit cu ce exista deja in camera... Asa ca m-am apucat sa fac unul pentru micuta Antonia. "Patutul cu vise frumoase."


L-am invartit putin prin camera pana i-am gasit locul si cand inca nici nu se uscase lacul pe el...Diana a sosit grabita pe lume, cu cateva zile inainte sa fi terminat tot ce aveam de lucrat... :)




Cand Gabriela a sosit de la maternitate, a fost asa de incantata de camaruta , incat nici nu s-a mai stressat sa caute o masuta de infasat, ci mi-a comandat sa fac una in armonie cu restul pieselor. Dar despre asta o sa va scriu maine...

PS. Gabriela, este o mamica blanda, buna, frumoasa si optimista careia ii multumesc pentru toata increderea pe care a avut-o in propunerile mele...si ii multumesc si pentru rabdarea de care a dat dovada, pentru ca lucrurile s-au miscat greu. A fost prima lucrare de acest gen - dificil pana am gasit solutiile de realizare si echipa care sa ma ajute. (Mihai Constantinescu , prietenul nostru , s-a descurcat de minune cu realizarea partii de MDF, mie , ramanandu-mi astfel doar "grija " creatiei si a picturii.) Pana la urma lucrurile s-au terminat cu bine :) Pe maine!!!

2 comentarii:

Mobila copii spunea...

Superbe de-a dreptul. Felicitari!

Anonim spunea...

Daca sunteti in cautarea unei camere cu un mobilier deosebit pentru prichindel, pe homesweet.ro, aveti foarte multe alterenative in ceea ce priveste decorarea dormitorului. Un pat dragut, cochet si avantajos ca pret va poate adudce foarte multe beneficii atat dumneavoastra, cat si celui mic.

ZeList