vineri, 11 martie 2011

Oglinda poveste


Doina haiducului am ascultat-o din nou si din nou...Melodia asta are o forta fantastica si reuseste sa ma poarte intr-un mod miraculos pe plaiurile mele dragi...acasa..."Si cum imi place sa dorm, Noaptea-n padure la foc, Stam impreuna cu toti, Visul langa izvor..."(Inca de la inceput imi cer scuze pentru calitatea fotografiilor, am avut din nou un accident cu aparatul foto)
M-a cautat nu de mult pentru o comanda noua, Doamna mea cu catelul. Admir din tot sufletul dragostea cu care concepe si alege cadouri unice, pline de incarcatura emotionala pentru oamenii dragi. Admir cum stie sa-si exprime si sa-si daruiasca dragostea celor din jur. Pune atat de mult suflet in darurile ei, incat si un capatai de ata poate deveni un fir de aur fermecat. Cred ca deja este evident pentru voi ca Doamna mea cu catelul este o femeie cu un suflet mare cat lumea si bun precum painea calda...si pe deasupra mai are si ochii albastri ca cerul:) Stiu, simt ca adesea face eforturi financiare ca sa ii bucure pe oamenii pe care ii considera speciali...si asta nu e putin lucru...dar rezultatul e cel mai important:) Oglinda despre care va voi povesti astazi este pentru o buna prietena de-a ei (Ileana) care locuieste aici, in Germania, departe de locurile dragi de unde isi trage radacinile.

MDF traforat, pictat manual in culori acrilice, lac pe baza de apa.
L -100 cm/ l- 80 cm

Despre Ileana am aflat ca are un chip desprins parca din povestile orientale, ca iubeste nespus caii, ca ii place sa poarte ie si ca s-a nascut in Romania, in Dobrogea.

Ne-am gandit impreuna, Doamana cu catelul si eu, si am ajuns la concluzia ca nimic nu ar fi mai potrivit pentru ziua Ilenei decat o "Oglinda poveste" care sa-i aduca mereu aminte Ilenei de lucruri dragi de acasa. Ileana noastra calare pe un cal alergand prin viata. In mod simbolic am ornamentat rama cu motive populare romanesti. Multe flori, pasari pentru zbor, trifoi pentru noroc, inimi pentru dragoste, pomul vietii incarcat de roade...cat mai multe simboluri pentru implinirea unei vieti minunate.

Oglinda poveste a fost pentru mine o comanda extrem de draga care mi-a purtat sufletul acasa din momentul in care am gandit-o si pana am finalizat-o. A fost o comanda care mi-a lasat liberatea de a fi copil-bucurandu-ma, povestitor si in acelasi timp ursitoare de viata frumosa:)

O lucrare care m-a provocat sa ascult muzica romaneasca pentru rezona mai bine cu atmosfera pe care am dorit sa o redau. O lucrare la care am experimentat o tehnica noua (albul ramei este craclurat) si in care mi-am amprentat bucuria de a lucra.

Am trecut si prin cateva situatii nepalcute dar m-am scuturat rapid de ele si am lasat doar lumina si bucuria sa incarce acest dar.
Cred si sper ca Ileana este o femeie fantastica si o prietena buna. Sper sa o bucure cu adevarat si sa inteleaga profunzimea emotionala si dragostea ascunse in acest cadou. Sper ca odata cu Oglinda Poveste sa intre in casa ei tot binele si frumosul din lume:)

Alina (Doamna mea cu catelul) iti multumesc inca o data pentru increderea ta in mine, pentru libertatea de creatie care mi-o lasi, pentru incarcatura emotionala pe care mi-o transmiti atat de bine, pentru faptul ca ma faci sa ma simt speciala. Cand lucram la oglinda poveste am simtit exact ca in Doina haiducului "liber e sufletul meu, libera inima mea..."

Va imbratisez cu drag, Daiana

Mai jos puteti vedea alte comenzi specialae ale Doamnei cu catelul:
-Doamna cu catelul
-Unicat
-Oglinda pentru Nora
-Placute personalizate pentru Sara si Riana
-Imblanzitoarea de cai
-Tablou pentru Rune

3 comentarii:

Doamna cu catelul spunea...

Draga Daiana,

Tu dai aripi emotiilor si aduci frumosul din sufletul nostru in materia din jur si pentru asta iti multumesc:)

Te imbratisez cu drag:)

dna Ceainic spunea...

E minunata, ca o poveste.

Daiana Prundurel spunea...

Draga Alina, tu mi-ai dat frau liber aripilor de nenumarate ori, m-ai facut sa ma simt aparte si pentru asta iti multumesc:)

D-na Ceainic, multumesc si te mai astept in vizita:)

ZeList