vineri, 13 noiembrie 2009

Imblanzitoarea de cai

Am primit o noua comanda de oglinda...O fata blonda si un cal-"Imblanzitoarea de cai" E prima comanda realizata departe de casa:)

Oglinda in timpul lucrului...

Cat timp am lucrat la noua oglinda am fredonat in minte refren stiut de muult, nici nu-mi mai aduc aminte de cand:"Tropa-trop prin oras/Schiopatatul galop/
Un taran si doi cai/Tropa-trop"
...


Nu-mi mai aminteam restul cantecului asa ca dupa ce oglinda a fost gata am cautat pe internet versurile lui Adriana Paunescu- "Tata si caii". M-a impresionat acest cantec vechi, interpretat de Victor Socaciu, mai cu seama ca am realizat ca-mi este dor de tata.Fara nici o legatura cu oglinda:)


Oglinda unicat, pictata manual in culori acrilice,
lac pe baza de apa,100cm/85 cm

Imblanzitoarea de cai a pornit spre casa si urmeaza sa ajunga la "Doamna mea cu catelul". Ea o va darui unei prietene bune care iubeste caii.Doamna cu catelul este o femeie blanda, cu ochi albastri in care de multe ori regasesc linistea si o parte din candoarea lumii.Stie sa faca celor dragi, cadouri unice, personalizate, indiferent de framantarea prin care trece in a gasi cel mai potrivit cadou.Prietenii ei trebuie sa stie ca se gandeste cu adevarat sa-i bucure si sa-i surprinda. Nu conteaza daca este sau nu costisitor, daca este mic sau mare:) Este un cadou in care ea se implica emotional, cu imaginatie si suflet, mult suflet. Tot ce daruieste e conceput in mod special pentru persoana careia ii va fi daruit.Am intalnit rar persoane ca ea:) Este unul din motivele pentru care o admir. Multumesc Doamna mea, esti un om minunat si sper din suflet ca prietenii tai sa aprecieze si sa-ti intoarca inzecit bucuriile deosebite care stii sa le faci:)
Inchei cu cateva din cadourile daruite oamenilor dragi din jurul ei:
-Placuta personalizata pentru Andru
-Tablou pentru Rune
-Placute personalizate pentru Sara si Riana
-Oglinda pentru Nora...si multe altele:)



Pe curand,Daiana

3 comentarii:

Alina spunea...

Azi s-a daruit finally!! Anne, blonda mea draga, imblanzitoarea de cai, s-a bucurat tare de tot. E de casa noua!!! Multumim Daiana!

Daiana Prundurel spunea...

Multumesc si eu:) Ma bucur din tot sufletul ca Anne s-a bucurat.Te imbratisez cu drag, D

viviana b spunea...

Daiana, bine te-am gasit !
Ar fi trebuit sa incep cu majuscule pentru ca ceea ce faci e absolut minunat !
Ma bucur ca te-am descoperit!
Multumesc pentru ca ai vazut "casa" ca si mine....
Ma inclin...

Te imbratisez!

ZeList