luni, 24 mai 2010

Covorul fermecat


Desi astmul nu le-a mai necajit deloc pe Mara si Sara de cand suntem aici (in mod incredibil de aproape 7 luni nici o criza de astm) am hotarat sa respectam in continuare sfatul doctorului. Nu punem in camera fetitelor covoare sau mochete clasice-in care se aduna rapid praful. Am cumparat un covor de bambus usor de intretinut dar cu un aspect pe care nu l-am agreat deloc. Asa ca intr-o zi le-am dat fetitelor vopsele acrilice si dupa ce s-au inarmat cu trafaleti si pensule s-au jucat cu culorile asa cum au simtit.


Sunt foarte mandre si arata creatia lor tuturor celor care ne pasesc pragul. Nici nu ma mir, covorul asta fermecat le poarta ca vantul si ca gandul acolo unde isi doresc, atunci cand isi doresc:)



Sa va spun un secret:)Pentru ca am contribuit si eu putin la finisaj sunt uneori poftita alaturi de ele in cate o excursie zburatoare...Va spun, e ceva absolut fantastic!... Fetitele mi-au explicat ca orice covor obisnuit poate deveni magic. Important e sa-ti doresti cu adevarat sa zboare! E grozav sa fii copil, stii exact cum sa iti asculti si sa iti urmezi inima!
Va imbratisez cu drag , Daiana

12 comentarii:

gariana spunea...

Vai ce frumos!

Gabica spunea...

Ooo Daianule! Este absolut superb!..si ce fericite sunt fetitele sa calce pe covorasul pictat de ele! Ce idei minunate..si ce lume minunata :)
pupici multi cu mult drag si mult dor!

Michi spunea...

Minunat covorul!

Harthman spunea...

Foarte frumos! Au de unde sa scoata super-spiritul artistic! Sa nu uitam niciodata sa fim copii! Imbratisari la voi toti!

Daiana Prundurel spunea...

Gariana, multumim:)

Gabica draga ce mult ma bucur ca te-am auzit si ca am povestit.Mi-era tare dor sa stam de povesti:) Imbrtaisari multe.

Michi, ce mai faci?Ma gandesc adesea la tine:)

Hathman...deci nu ai disparut asa cum aveam senzatia:)Pupici multi de la noi:)

Liviana spunea...

Ce covor minunat a iesit din manutele fetelor! Grazav de frumos, nici nu-mi imagineam ca poate exista asa un covor de bambus.
Daca stau bine si ma gandesc tocmai mi-ai dat o idee fabuloasa, mai ales ca ma chinui de mult timp sa-i gasesc lui Matei un covor in nuantele camerei lui! Ce vopsea ai folosit, BM?
Pupici

Michi spunea...

Draga Daiana,
Inteleg ca iti merge bine acolo si ca ai gasit ceea ce asteptai?
Asta ar fi o veste minunata.
Noi incercam sa desenam dungi si culori in vietile copiilor. Suntem la inceput, e frumos dar nu e usor.
Daca vrei sa ne vizitezi, suntem aici: http://asociatiadintrunbasm.wordpress.com/
Te imbratisam!

Daiana Prundurel spunea...

Liviana draga, daca mai ai nelamuriri dupa explicatiile de pe mail te rog sa ma intrebi si sa-mi trimiti neaparat poze cu covorul dupa ce il terminati.Va pup cu drag, Daiana

Draga Michi,trebuie sa recunosc ca desi inceputul a fost dificil , totusi aici am invatat din nou speranta.Lucrurile ne merg bine in sfarsit sunt impacata ca am luat o decizie buna cand am venit aici:)Va imbratisez mult, va admir, va tin pumnii pentru toate proiectele minunate cu copii si sunt cu ochii pe voi:)Pupici cu drag,D

Mara W spunea...

Superb covor!
Bravo mami , idee minunata!

Anonim spunea...

Foarte frumos!!!!
Bravo mami , minunata idee de a le pune pe fete sa creeze!
Mara :)

Andreea spunea...

Wow, este super frumos. Imi poti spune ce fel devopseluri ai folOSIT?

Multumesc:)

Anonim spunea...

Absolut superb!
Va imbratisez!...

ZeList