vineri, 12 martie 2010

Mama, Planet der Mutter

De 8 martie am nu am putut posta nimic.Nu mai insir motive.Cert este ca m-am gandit cu drag la voi toate, prietene, femei, mame.Si m-am gandit ca pe langa faptul ca va doresc suflete pline de lumina si dragoste vreau sa fiti fericite. Sa nu cunoasteti framantarea, tristetea, despartirea sau durerea:) In fiecare zi a mamei trec prin multe emotii contradictorii pe care nu vreau sa vi le insir aici pentru ca doresc sa zambiti, nu sa aveti ochi inlacrimati:)Asa ca mai bine va arat cum am realizat cu drag coperta unei carti dedicate mamei , carte scrisa de copii mari si mici. "Mama" , editura Passione Verlag

Aceasta este imaginea finala sub care a fost lansata cartea la Frankfurt, cu ocazia zilei mamei, evident.Cand am auzit despre continutul cartii am realizat ca in afara de cuvantul "mama" care imi provoaca nostalgie si tristete, ma pot lumina si ma pot simti fericita cand il aud rostit de glasciorul fetieleor mele.Cu drag si emotie le-am readat ochisorii veseli ce imi lumineaza viata:) Rara ocazia de a ilustra cu dragoste coperta unei carti, nu-i asa?

Imaginea de mai sus a fost prima varianta, aceea conceputa sub impulsul despre care va vorbeam.Este poate pentru prima data cand va dezvalui cum arata in sufletul meu prima emotie plastica:) In cazul de fata este vorba de vibratia unei mame cu gandul la puii ei...atat:)

Pentru ca nu sunt doar mama , pentru ca am fost si sunt si eu in lumea asta puiul cuiva, pentru ca nu o pot uita pe minunata mea mama...




Si totusi nu pot sa nu intreb mereu...Doamne, ce ne facem cand ingerul pleaca inaintea noastra la tine?Cine ne va invata limba oamenilor si cine ne va arata drumul spre tine?Cum pot sa devin ingerul puilor mei cand eu imsami nu-l stiu si ratacesc uneori drumul?...
Imi sterg lacrima asemeni copiilor, imi adun gandurile si multumesc cerului. In scurta vizita pe pamant, ingerul meu m-a invatat IUBIREA. Stiu sigur un lucru, am realizat zburand ca dincolo de nori- deasupra lor, e intotdeauna soarele.
Cu drag, Daiana

PS.Va imbratisez si va multumesc tuturor celor dragi care mi-ati daruit soare in scurta vizita acasa:)

4 comentarii:

Geanina Lisandru spunea...

Toate gândurile mele bune către tine şi mama ta.

Produsul finit arată minunat, un aspect îngrijit care atrage privirea.

Te îmbrăţişez cu toată dragostea!

Imelda spunea...

Adica ai fost acasa si nu ne-am vazut??????Ufffffffffff..............

Daiana Prundurel spunea...

Draga Geanina, multumesc pentru gandurile tale dragi:)

Imelda mea, imagineaza-ti ca am fost acasa de joi seara pana miercuri la pranz. Joi si vineri la Ploiesti,restul putinelor zile in Bucuresti.Din pacate nu am reusit sa ma vad decat cu foarte putini oameni dragi dar totusi m-am bucurat. Am alergat intre rude, prieteni si doctor.E impropriu spus ca am fost in vacanta:) dar m-am bucurat de escapada asta chiar daca a fost contra cronometru. Poate la vara sa reusim sa ne vedem.Te imbratisez mult si il pupacesc pe Albastrel:)

mo spunea...

E speciala coperta de carte ... speciala precum esti tu! Sa-ti traiasca fetele, frumoasele, sa aveti parte de un drum lung impreuna, sa va bucurati de viata, de soare, de culorile sufletelor voastre. Sa fiti frumoase si vesele si iubitoare ...va imbratisez cu drag pe cate-s trele!

ZeList