miercuri, 31 martie 2010

Cu drag pentru pui


"Daria e cea mai frumoasa si cuminte fetita cu ochi albastri, Tottica e un birmanez care-si doreste sa fi fost motan de cartier, de altfel foarte mamos si alintat, iar pisica Cookitza e o persana fara nas cuminte tare, mancacioasa si somnoroasa"A.

MDF pictat manual in culori acrilice
si lac ecologic, diametrul 17 cm

Asa imi scria cu drag o mamica despre puiutii ei.(Mamica pe care am indragit-o la pima vedere:) Cand mi-a trimis poze cu puii ei minunati am decis sa-i "adun" imediat intr-un mini portret de familie:) Acesta va fi cadoul pe care parintii o sa i-l daruiasa micutei Daria. Dupa ce am terminat de pictat am constientizat ca am ramas cu sufletul plin de bucurie. Sunt fericita ca exista familii in care simti dragostea in fiecare gand, in fiecare gest sau cuvant.



PS. A., iti multumesc pentru frumusetea ta interioara.Multumesc ca m-ai facut sa simt cat valoreaza pentru tine puii tai si cata dragoste poti darui. Sper ca micuta voastra sa se bucure de surpriza si cadoul sa-i aduca noroc.Pupici, D

3 comentarii:

viviana b spunea...

Cu riscul de a ma repeta ... niste dragalasenii... Si fetita si pisicile!
Ai dreptate - fara dragoste si fara frumusete, noi oamenii am fi mai saraci.
Imbratisez tare-tare ...:)

Daiana Prundurel spunea...

Saraci...e putin spus, Viv, fara dragoste nu cred ca ar exista nimic.Pupici,D

Daiana Prundurel spunea...

A.,mamica Dariei mi-a scris pe mail:
"...M-am emotionat toata!!!:))) E foarte frumoasa!!! Multumim pentru cuvintele frumoase de asemenea :) Abia astept sa o primim.Sper ca fetita ta e bine!
Sarbatori frumoase va dorim!
Va pupam..."

Va pup si eu si va doresc multa lumina in suflete.Cu drag, D

ZeList