miercuri, 24 februarie 2010

Visele copilariei

Un nou "Superman" pentru micutul Marc:) Ce frumos, fetitele si baieteii de pretutindeni viseaza sa devina super-eroi si sa transforme lumea intr-una buna si frumoasa:) E bine, asa-i? Constat ca ne asteapta un viitor bun, plin de speranta:)

Mdf pictat manual, culori acrilice , lac pe baza de apa, lac ecologic

Cand eram copil mi-am dorit pe rand sa devin... astronaut, balerina, actrita,cantareata, patinatoare, pilot de avion si pictorita:) Oricum o dau constat ca mi-au placut meseriile "cu capul in nori" la propriu si la figurat:) De zburat am zburat si inca mai "zbor" in felul meu ciudat.De dansat am dansat dar nu am facut-o prea cu talent asa ca am renuntat.De cantat am cantat asa de drag dar nu cred ca as fi putut profesa:)Sper ca intr-o zi sa fac pentru placerea mea cursuri de canto si de chitara.Ca patinatoare am inceput cam tarziu cariera pentru a face performanta insa mi-a placut mult si am patinat cu drag nespus.Ocazional am si jucat si am lucrat la cateva filme deci si acest capitol a fost testat.Aaaa, si am uitat sa va spun ca mai tarziu , am chochetat putin si cu ideea de a fi medic pediatru. .Totusi dragostea cea a dominat... pictura a invins:) Si uite-asa pictez, si desenez si las "amprente si semne" de cate ori am ocazia si ma simt fericita:)
Acum chiar ma gandesc serios sa ma apuc de un master dar mai gandesc.Pana una alta simt ca pot sa zbor asemeni eroilor din povesti:)
Tare sunt curioasa ce ati visat voi sa fiti cand erati copii si cat de aproape sau de departe de vise v-a aruncat viata.Astept cu nerabdare sa-mi povestiti:)



Va imbratisez cu drag , Daiana

PS! Foarte important! pe 5 martie vin acasa pentru o saptamana:) Daca doriti vreo comanda speciala , acum e momentul:) Astept sa-mi scrieti pe mail. Multumesc si va imbratisez, Daiana

2 comentarii:

Anonim spunea...

E vorba de Marc pe care-l stiu eu?... :)
Ce frumos, cred ca o sa se bucure mult!... ;)
Te sarut... :)

Daiana Prundurel spunea...

Draga mea Acuarele, nu, nu-i vorba de Marc al nostru:)E o simpla coincidenta:)

ZeList