vineri, 26 februarie 2010

Apa-experiment:)

Acum vre-un an am vazut un documentar despre apa din care aflam ca aceasta are insusiri de entitate si ar fi cel mai vast computer. Informatiile noi m-au pus pe ganduri si de atunci am inceput sa privesc lucrurile putin diferit.Un film cred ca trebuie vazut de fiecare din noi. Daca doriti il puteti viziona AICI.Experimentele doctorului Emoto Masaru mi s-au parut simple si puternice ca impact asa m-am decis sa "experimentez" in joaca , impreuna cu fetitele mele. Am inceput banal, cu trei vase mici in care am pus cate patru boabe de fasole pentru ca doar asta aveam la indemana:) Toate trei vasele au avut conditii identice, la fereasta, le-am stropit zilnic si am pus aceeasi cantitate de apa. Singura diferenta am facut-o adresand apei cu care le-am stropit "vorbe diferite". Am facut acestea pentru ca am dosrit sa vad cum putem incarca apa cu energii pozitive si negative si care este efectul direct asupra vietii noastre.In fiecare dimineata fetitele si eu am vorbit cu "fasolicile" si cu apa cu care l-am stropit. Primul vas a primit apa caruia i-am adresat vorbe urate. Al doilea a primit apa caruia i-am vorbit cu dragoste. Pe cel de-al treilea vas l-am tratat cu indiferenta incercand sa nu ma gandesc la nimic atunci cand puneam apa.Dupa primele 10 zile vasele aratau cam asa:



Pentru faptul ca in nici unul din vase nu au incoltit toate boabele de fasole voi relua experimentul in curand cu boabe de grau.Nu vreau sa spun nimic referitor la cum au crescut fasolicile, va las totusi pe voi sa trageti concluzii artandu-va cum aratau plantele dupa 15 zile.

Dupa ce am facut aceasta fotografie le-am aruncat pentru ca , asa cum v-am spus, vreau sa repet experienta cu bobite de grau.(nu stiu care a a fost motivul pentru care nu au incoltit toate fasolicile)Oricum eu am fost impresionata si de film si de micul experiment .Imi dau seama cat de mult depinde de fiecare din noi ca viata sa fie altfel.Sper ca filmul sa va placa si sa va faca sa percepeti apa in alt fel decat cel de pana acum:)
Cu drag si pe curand, Daiana



Cu drag si pe curand, Daiana

10 comentarii:

viviana b spunea...

Daiana draga,
plang acum. Dar stii de ce ?
De fericire, de emotie , de bucurie, de iubire... de tot..
E minunat ce ne-ai aratat...
Te imbratisez tare-tare...:)

Daiana Prundurel spunea...

Viviana draga, Te imbratisez si eu si iti multumesc cu drag :)Pe curand!

luma spunea...

ah, nu trebuia sa le arunci, cel putin pe fasolica pe care ai amagit-o cu cuvinte de dragoste!

in rest e superb experimentul, tine-ne la curent , filmul cu apa e extraordinar!

vezi ca ai o leapsha de luat la mine pe blog!

IrinaBohemianDance spunea...

Buna,Daiana!


Un film extraordinar,iar experimentul tau mi-a intarit convingerea ca energia pozitiva,gandirea pozitiva pot face minuni.

Multumesc,

Irina

Daiana Prundurel spunea...

Pe Facebook am primit comentariile acestea:)

Monica Mitrica
Cuvintele sunt importante...cum le rostesti, cum le simti, cum le spui....gesturile sunt importante....simtirea noastra interioara e importanta...totul e un tot...si ar trebui sa fie totul iubire....ce minunata ar fi lumea daca noi am sti sa stam in iubire, cu iubire, prin iubire!

Viviana Balanga
Mo...a spus foarte frumos... subscriu....:)

Monica Mitrica
M-am gandit si eu mult, la minunea asta cu gandurile care-ti trec prin cap atunci cand faci ceva...si am aplicat practic, la calcatul camasilor ... hmm, am si scris ceva pe blog ...

Ira Matei-Contescu
Am vazut documentarul mai demult si m-a impresionat foarte mult. E grozav ca te-ai gandit sa faci un experiment ! E chiar incredibil ce stie apa sa faca...

Mara Wexler
am facut experimentul asta cu platele pe care le aveam in casa in clasa a 2a si dupa ce am ne-am plictisit sa vorbim cu ele.... au cam murit!!!

Daiana Prundurel spunea...

Lumi draga, va tin sigur la curent:)Multumesc

Irina, numai pozitiv si cu multa dragoste:)

Geanina Lisandru spunea...

Au vechime mare de 8000 de ani,
sub formă de pietre, zodii chiar şi bani,
Prinse strâns în şnur ce-mpletea blând
focul şi înţelepciunea,
Fetele-l prindeau în păr de-nflorea natura.
Din bătrâni putem afla despre mărţişor,
Despre tot ce-nseamnă el pentru popor,
El aduce fericire dar şi mult noroc,
Iarna-i simbol pentru alb,
Roşul pentru primăvara ce-ndeamnă la joc.
Vă ofer şi eu în dar mărţişorul- zodie,
Tuturor ce-mi treceţi pragul prins cu fundă roşie...

Michi spunea...

F. interesant!
As vrea sa incerc si eu.

Daiana Prundurel spunea...

Geanina draga multumim pentru martisor si iti dorim si noi o primavara minunata:)

Michi,sa incerci, ai sa fii surprinsa si emotionata de rezultat:) Te imbratisez cu drag, D

Liviana spunea...

Draga Daiana, si eu am urmarit cu mare placere si interes filmul despre apa, ba chiar l-am trimis si altor cunoscuti. Am debutat si noi experimerimentul cu fasolea, suntem in a 3-a zi abia, iar cei mici sunt f incantati de vorbele "magice".
Te imbratisez cu drag si iti doresc o primavara placuta!
L

ZeList