joi, 1 octombrie 2009

Unica reprezentatie-partea 1


Incep aceasta postare prin a-mi cere scuze pentru absenta indelungata. Am avut probleme cu computerul-nu reuseam sa incarc imaginile cu lucrari noi.
Pozele care urmeaza un fel de introducere in atmosfera de basm de la nunta lui Alexandru si a Doroteei, prietenii mei dragi. Imaginile ilustreaza o parte din lucrurile care le-am pregatit cu mainile si caldura sufletului meu pentru a pecetlui dragostea lor:)




Florile de mai sus sunt realizate din material textil si le-am lucrat pentru a fi atasate celor doua pahare din care preotul urma sa le dea vinul.(Asta deoarece nunta a avut loc in aer iber, iar preotului nu i s-a permis sa scoata pocalul din biserica.)Pe pahare am pictat cu vopsele speciale pentru sticla, gesie si faianta, aceleasi culori pe care le-am folosit la baia cu gargarite si fluturi albastri. Dupa ce vopseaua s-a uscat le-am ars in cuptor la o temperatura menita sa fixeze pigmentul. Apoi am atasat florile din material textil si iata ce a iesit:)



Paharul alb



Paharul violet

Doris si Alexandru au ales pentru nunta sa bea din paharul violet, iar cel alb l-au daruit preotului in ideea ca ii va fi de folos cand va cununa alti tineri in aer liber:)




Mai jos sunt cateva flori din material textil care le-am facut in ideea de a "imbogati" putin coafura frumoasei mirese:) Le veti vedea in parul ei cand voi posta fotografiile de la nunta.




Mai jos sunt accesoriile Dorisei- colierul si bratara. Sunt realizate din ametiste naturale pe sarma cu memorie. Este pentru prima data cand am lucrat un colier de acest gen si am migalit la el o zi lumina,"munca de chinez" :) Seara ma dureau ingrozitor palmele iar ochii ii simteam fierbinti. Cine ar fi crezut ca pentru bijuterii asa delicate trebuie sa folosesti cleste , sarma dura, forta fizica...Nu ma asteptam sa fie o munca atat de migaloasa si dificila. Pana la sfarsit am fost foarte mandra de rezultat asa ca a meritat tot chinul:)Dorisu'meu le-a purta la gat cu o gratie si o distintie care le faceu sa para bijuteriile unei regine:)



Dar despre minunata ei rochie de mireasa si imagini de la nunta veti vedea in postarea urmatoare. Pupici cu mult drag si pe curand, Daiana



6 comentarii:

VertAnge spunea...

Foarte frumoase! Felicitari!

Daiana Prundurel spunea...

VertAnge, ma bucur mult ca iti plac:) Multumesc pentru comment si te mai astept:)

Gabica spunea...

Minunate, Daianule! Tot ce ai creat pentru nunta lui Doris este extraordinar. Cand ma voi marita stiu la cine sa aplelez :). Te pup cu drag.

Daiana Prundurel spunea...

Draga Gabica, ce scumpa esti:) Tu mereu m-ai facut sa ma simt intr-un fel aparte:)Multumesc!

Anonim spunea...

Deosebit de delicate toate, si au asa un aer nostalgic!...
Ce se intampla cu castelul tau?...
Pupici multi, bine ai revenit!

Daiana Prundurel spunea...

Acuarle...castelul meu a fost spulberat de furtuna...Atat...mai mult mi-e greu sa-ti spun. Te imbratisez,D

ZeList