marți, 15 septembrie 2009

A plecat vara...


A plecat vara si deja mi-e dor de ea,vacanta:)S-au implinit si s-au nascut multe vise.Am capatat aripi noi si toamna asta o simt ca pe un nou inceput...Dar nu o sa va povestesc acum despre asta. Vreau doar sa va povestesc ca am adunat o multime de lucrari cu a caror postare am ramas restanta.Incet incet,vi le voi arata pe toate:)ma gandesc sa incep cu o masuta pentru doi baietei minunati,Matei si Bogdan. Liviana , mamica lor si-a dorit pentru puiuti o masuta cu tractorase.Vreau sa va spun ca este o mamica foarte speciala care s-a implicat cot la cot cu mine si a vopsit sacunelele:)A fost un ajutor de nadejde fapt pentru care masuta a fost gata repede si bine:)Este o mamica cu multa imaginatie care s-a implicat cu tot sufletul si cu idei creative in amenajarea casei.Cred ca va amintiti de exemplu baia lor cu buburuze si fluturi albastri.
Iata si masuta baieteilor.


In timp ce o pictam spicele de grau gandul mi-a zburat la niste versuri care le-am gasit acum multi ani intr-un caiet cu poezii al bunicii...dintr-o data culorile parca miroseau a maci si auzeam adierea vantului fosnind printre spicele aurii.Norii albi si pufosi alergau cu viteza ametitoare pe cerul albastru si am simtit pe mana mersul gadilat al unei furnicute grabite...O doamne cat de drag imi este sa visez:)
"...As vrea sa am o casa-n grau
Cu portile deschise catre vara,
Si ce e dincolo sa nu mai stiu,
sa nu am inauntru si afara..."
Din pacate nu stiu daca versurile sunt compuse de bunica mea sau de un poet celebru.Daca stiti voi poezioara va rog sa-mi dati de veste:)
Pe curand si cu mult drag, Daiana

Ps. Am sa va dau o veste absolut minunata! Alexandara si-a recapatat lumina! Multumesc tuturor celor care au fost alaturi de ea in lupta cu intunericul ! Alexandra esti o invingatoare si ma bucur din suflet ca te cunosc:)

4 comentarii:

Anne spunea...

a plecat vara, dar mergem inainte..asteptam sarbatorile cu zapada :) O Zi frumoasa!

Daiana Prundurel spunea...

Sigur camergem inainte:) Ca doar avem multe vise de implinit pana la iarna! O zi frumoasa si tie.

Liviana spunea...

Draga Daiana, ma simt onorata sa re-postezi lucrarile din camerele baietilor mei si iti multumesc pt asta. Masuta se bucura in continuare de succes; baietii isi gasesc mereu de lucru stand la ea.
Pupici, sanatate fetelor si numai reusite in ceea ce v-ati propus sa realizati!

Daiana Prundurel spunea...

Draga Liviana, multumesc pentru randurile tale. ma gandesc la tine dar in vartejul de decizii si gramada de treburi urgente nu reusesc sa ajung deloc la tine. imi doresc foarte foarte mult sa mai fac niste poze in camerele baietilor dar nu stiu cand voi ajunge...

ZeList