joi, 13 august 2009

Alexandra si bucuriile diminetii de astazi

Dimineata aceasta a fost una incarcata cu multe evenimente minunate:) Cel mai important mi se pare faptul ca Alexandra Bucur va recapata lumina mult asteptata!A fost strânsă toată suma necesară operaţiei.Se pregăteşte să plece...Din nou simt bucuria faptului ca impreuna suntem mai puternici.Lumina e aici!Suflet langa suflet suntem invincibili.Ma bucur mult Alexandra, nici nu-ti pot spune in cuvinte cat de mult:)Iti tinem puminii si asteptam vesti cu sufletul la gura. Vestea despre realizarea Alexandrei mi-a daruit-o o femeie speciala, Geanina Codita, impreuna cu o nominalizare pentru care ii multumesc.

Trimit si eu premiul mai departe blogurilor dragi pe care le urmaresc si pe care le regasiti in stanga paginii:)
...Si in cele din urma...un eveniment care m-a facut sa simt ca zbor ca un fluture...O fosta clienta, o noua prietena de suflet, a publicat in Ziarul Copiilor cel mai sensibil si frumos articol scris despre mine pana acum, legat de colaborarea noastra. Liviana, iti multumesc din tot sufletul, nu pot reda in cuvinte emotia care am resimtit-o la citirea randurilor tale. Imi dau seama ca ai inteles foarte bine meandrele sufletului si sensibilitatii mele, ca ma simti si intelegi cum doar oamenii cu afinitati speciale o pot face. Iti multumesc pentru zilele care le-am petrecut impreuna si pentru tot ceea ce am invatat din relatia noastra pana acum.Pur si simplu ma faci sa ma simt mai bogata. Pentru cei care citesc aceste randuri si sunt curiosi despre ce este vorba... promit ca voi posta curand imagini cu tot ceea ce am lucrat impreuna, sau mai bine zis cot la cot cu Liviana.
O zi frumosa si plina bucurii tururor.Cu drag, Daiana

5 comentarii:

Geanina Codita spunea...

Daiana,
mă bucur din tot sufletul pentru Alexandra Bucur.

După ce am vorbit cu ea am avut lacrimi în ochi de fericire.

Şi acum mi se întâmplă acelaşi lucru.

Eu îţi mulţumesc pentru că ne-ai făcut cunoscut cazul Alexandrei.

Aştept cu nerăbdare reîntoarcerea Alexandrei .

Te îmbrăţişez cu toată dragostea, minunată prietenă!

Liviana spunea...

Te imbratisez cu multa caldura, draga mea. Meritul si talentul este 100% al tau, eu doar am incercat sa punctez pe ici pe colo. :) Cat despre zilele petrecute impreuna, au fost intr-adevar deosebite si cred ca le putem inmulti, timp sa gasesti. Mie deja imi este dor de ele!
Ma bucur mult pt Alexandra, sa-i ajute D-zeu sa-si poata vedea copiii pana la adanci batraneti!

Daiana Prundurel spunea...

Draga Geanina,
Exact asa am gandit si eu Bucur-bucurie:)Si eu te imbratisez si iti multumesc pentru sufletul tau mare, pentru receptivitate, viteza de reactie si compasiune.Esti grozava:)
Draga Liviana,eu iti multumesc pentru toate gandurile tale minunate vis a vis de mine, meritul nu este numai al meu asa cum afirmi.Ti-am spus si iti voi spune cat va fi necesar ca trebuie sa crezi mai mult in inclinatiile tale artistice si in vise.Cat despre momente impreuna sunt convinsa ca odata cu terminarea vacantei de vara ne vom intalni mai usor. In ceea ce o priveste pe Alexandra...Bucuria e fara margini, iti imaginezi:)Cu drag, Daiana

Cristian Lisandru spunea...

Felicitări pentru premiu, o seară excelentă...

Daiana Prundurel spunea...

Cistian, iti multumesc din suflet:)

ZeList