luni, 1 iunie 2009

Copilarie

La multi ani! puiutilor nostri dragi, fapturi minunate ce ne aduceti bucurie! La multi ani!, printesele mele mici si iubite, Sara si Mara:)

Jucarii pentru Mara si Sara- tehnica mixta
(rasina, lemn, metal, textile)

"Stii tu ce inseamna sa fii copil? Inseamna sa crezi in dragoste, sa crezi in frumusete, sa crezi in credinta.Inseamna sa fii atat de mic incat spiridusii sa-ti sopteasac la ureche, inseamna sa transformi bostanii in calesti si soriceii in telegari, josnicia in noblete si nimicul in orice, caci orice copil poarta o zana nasa in sufletul lui."..."Toti oamenii mari au fost mai intai copii .Dar putini dintre ei isi mai aduc aminte."Atoine de Saint Exupery

Fetitele dorm-tehnica mixta
(asina, lemn, textile)

Astazi am primit pe mail de la Irina un articol scris de Delia Muresan - "Sarbatoreste copilul din tine". Multumesc,Irina:) M-am prins in jocul ei si am raspuns la intrebarea "ce-as face daca as mai fi copil" Va provoc si pe voi la un astfel de joc pentru ca afost absolut minunat:)Mie, nu mi-a fost greu deloc si mi-a facut mare bucurie. M-a apucat un chef nebun de alergat in lumea inocentei ceea ce am si facut pret de cateva momente:)Daca ar fi sa va povestesc cate mi-au trecut prin minte as scrie cu siguranta o carte grozava.Dar pentru ca nu ma omor cu scrisul si totusi am dorit sa redau putin din atmosfera lumii prin care am colindat in aceasta seara am sa va scriu doua randuri din "Buna Seara, Dorli"(una din cartile favorite in copilarie)
"Dorli, e sigur, in fiecare noapte plecam in calatorie.De aceea oamenii se grabesc sa ajunga acasa seara.
Intai inchidem usile bine, ca sa nu cada cineva prin cosmos. Apoi ne imbracam cu totii in camasi de noapte sau in pijamale: sunt costume de cosmonauti, obligatorii. Si pornim.
Abia acum am inteles de ce in fiecare seara mama ma cheama repede, repede acasa.Nu vrea sa plece fara mine."
Lucia Olteanu- Calatori

Visul Daianei-tehnica mixta
(rasina, lemn, metal, ipsos, textile)

Va imbratisez cu mult drag si urez La multi ani! copilului din voi, si copiilor vostri:)Daiana

Daiana magazin virtual


9 comentarii:

tatiana spunea...

Draga mea, m-au bucurat nespus de mult vorbele tale. Au fost atat de frumoase si in plus recunosc mi-au gadilat ego-ul asa de placut. Ma bucur ca pot vorbi prin intermediul site-ului meu de oameni frumosi pe care presa incearca in fiecare zi sa-i terfeleasca, despre evenimente reusite si cam despre tot ce inseamna micile mele preocupari. Multumesc mult si te astept cu drag sa revii.

lumi spunea...

ce-as face dac-as fii iar copil?
as desena cu creta colorata pe asfalt desenul ala cu globul pamantesc si porumbelul pacii si copiii trei la numar: unul blond cu ochi albastri, unul chinez cu triunghi pe cap si unul negru cretz:-)si invariabil o panglica pe care ar scrie pace in toate limbile!
la multi ani copilarie!
p.s.caruciorul visul daianei face parte din subconstientul care imagineaza un carucior de baietei?:-))

Anonim spunea...

Copiii Il vad pe Dumnezeu. De aceea sunt mereu atat de frumosi!...

Sanatate multa fetitelor tale, Daiana!

Daiana Prundurel spunea...

Draga Tatiana, ma bucur si eu pentru oamenii minunati pe care am ocazia sa-i intalnesc aici.Am sa te vizitez cu drag, de cate ori voi avea ragaz:)
Lumi draga,
Ce mult mi-a placut desenul tau pe asfalt:) Ecact acelasi desen cu Copiii lumii doresc pacea:)Foarte dragut.
Caruciorul nu face parte din subconstientul acela, cu a fost visul meu de a avea gemeni, inainte sa le avem pe printese. Prefer sa ne oprim aici:)
Draga Acuarele, imi place atat de mult blogul tau si tot ceea ce scrii...Nu in ultimul rand admir cu drag imaginile cu care iti insotesti cuvintele:)
Multumesc pentru urari...chiar avem nevoie de sanatate...
In ceea ce priveste copiii...stii ,ma gandesc de cateva zile un citat special din Antoine de Saint Exupery:
"Copilul este ca o oglinda care te ameteste putin.Sau ca o ferestra. Totdeauna copilul te intimideaza ca si cand stie el ce stie.Nu te inseli, pentru ca spiritul lui este puternic, inainte ca tu sa i-l pipernicesti."

Anonim spunea...

Ma bucur ca-mi citesti blogul si ca-ti place...
Si eu te admir din umbra mai demult...Abia acum am indraznit sa-ti scriu.
Imi place ceea ce zice Antoine de Saint Exupery, are perfecta dreptate!... In fiecare zi ne surprind copiii nostri, iar intelepciunea lor nu e intamplatoare.

Alina spunea...

La multi ani pentru fetite Daiana!!!

Daca as fi copil,as..... nu stiu, as manca cirese, as citi carti, m as juca cu cainele, as manca zmeura:)

Anonim spunea...

Te asteptam la noi pe blog sa-ti ridici premiul!

Daiana Prundurel spunea...

Acuarele,ma bucur mult ca esti aici langa mine, ca ti-am descoerit blogul, ca esti un om dintre aceia cu care imi placfe a ma inconjor ca sa ma pot bucura de frumusetea lumii:)Referitor la intelepciunea , sinceritatea si delicatetea copiilor raman de multe ori muta de uimire:)
Printesa ta mica este una din copiii care te uimesc mereu cu receptivitatea si intelepciunea lor:)
Alina draga,multumesc pentru zmeura si pentru urari:)Te mai astept:)
Oana Draga, surpriza ta de astazi m-a impresionat si mi-aa inveselit ziua. Multumesc din suflet pentru bucuria din aceasta dimineata:)

Anonim spunea...

una peste alta, e foarte faina ca sculptura caruciorul.adevarul e ca eu tare mi-as dori o fetitza dar momentan perefer sa mai astept:-)

ZeList