joi, 14 mai 2009

"La obiect" sau despre avantajele crizei


In aceasta seara la ora 19, 30 va avea loc vernisajul primei expozitii de design de obiect din Romania"La obiect".



Evenimentul va avea loc in showroomul Spazio Studio din strada Smardan, nr.27- intrarea libera:) Expozitia va dura intre 13-26mai 2009. Desi am fost invitata sa expun si eu datorita faptului ca nu m-am simtit bine in ultima vreme am decis sa nu particip.Cu toate acestea simt nevoia sa va impartasez bucuria si admiratia mea vis a vis de faptul ca Andreiul meu(Andrei Prundurel-sculptror) si Cata (Catalin Mihai- sculptor)bunul nostru prieten vor participa cu o lucrare comuna:)

Cata si Andrei la Balcik

Aceasta lucrare pot sa spun ca este din puctul meu de vedere unul din realizarile fericite datorate asa zisei crize financiare de carea aproape toata lumea se sperie...

Canapeaua in faza de lucru

De ce spun ca se datoreaza crizei va fi lesne de inteles.Baietii care fac o echipa grozava impreuna si care de cativa ani de zile lucreaza decoruri pentru filme si reclame, amenajari interioare si alte activitati legate de volum nu mai aveau deloc ragaz sa se ocupe si de lucrari "de suflet"cum imi place mie sa le numesc.

Spatiu de joaca Tomis mall- Constanta(colaborare Trust Team)

Criza le-a oferit o relaxare a comenzilor si au castigat un timp liber pe care s-au decis sa-l investeasca in creatie si incantare pentru sufletul lor.

decor reclama lansare Audi Q5- colaborare Trust Team

decor lansare revista" Diva"-colaborare Trust Team

Asa ca inarmati cu multa insufletire, gazduiti si sustinuti de prietenul lor artistul-fotograf Cosmin Gogu, au inceput sa lucreze in atelierul acestuia prima lucrare dintr-o viitoare serie de sculpturi-obiect.

decor lansare revista" Diva"-colaborare Trust Team

Intamplarea fericita a fost ca atunci cand primul obiect(o canapea) a fost finalizat, au fost invitati sa participe la aceasta expozitie:) la care va asteptam si pe voi cu drag. Pentru ca eu cred mult in talentul lor m-am hotarat ca in curand sa deschid un blog pentru Andreiul meu, ca sa va convingeti ca nu doar din dragoste sunt atat de mandra de el:)

Andrei

Catalin in atelier

Cred si sper din tot sufletul ca acest eveniment va reprezenta pentru Andrei si Cata un nou inceput, momentul in care sa se intoarca la dragostea initiala (sculptura) si care sa le ofere destule resurse incat sa nu o mai abandoneze in favoarea comenzilor cotidiene...Cam asta e visul oricarui artist, nu?

Canapeaua in atelier aproape de fianalizare:)

Cata si Andrei mi-au vorbit despre lucrarea lor doar in doua cuvinte pentru ca erau preocupati sa termine finisarea:)
"Sculptura ergonomica - Nu se vrea a fi un concept, mai degraba un exercitiu , o schita tridimensionala, incercarea nu a unui corp de mobilier ci a unei sculpturi." In seara aceast o sa incerc sa fac cateva fotografii la expozitie ca sa vedeti cum arata in final creatia lor si lucrarile celorlati artisti participanti. Va imbratisez si pe curand, Daiana

Daiana magazin virtual


6 comentarii:

Gabica spunea...

Daianule, de cand asteptam sa mai rupi tacerea de pe blogul tau...si ai rupt-o in forta!:) E foarte frumos ce face Andrei. Se vede ca e facut cu suflet. Cred ca ai de ce sa fii mandra de el, la fel cum si el are de ce sa fie mandru de tine. Sper ca esti bine, sanatoasa..si astept sa scrii mai des. Te pup du drag.

Daiana Prundurel spunea...

Draga Gabica, da am fost dezamagita vis a vis de niste situatii intamplate la ultimul targ.Si de aici si tacerea...mi-am adunat forte noi ca sa pot trece peste lucruri care dor. Pe langa asta si fizic am trecut si inca trec printr-un moment greu.Te pupacesc si multumesc ca esti langa mine:) Mi-e dor sa te revad, Daiana

Aytana spunea...

Daiana am citi cu sufletul la gura ultimele doua postari ale tale.Te urmaresc din umbra si m-am bucurat din suflet de ceea ce ai scris.
F talentat sotul tau.Sunteti asa colorati si fumosi sufleteste amandoi!
Noi doua semanam multi.Stii tu! :)
Si cred ca dezamagirile noastre sunt la fel de intense ca si bucuriile.Te imbratisez cu drag iti urez multa sanatate si nu uita cand ajungi in Timisoara sa ma suni.
Sper sa ne intalnim la un moment dat si sa apucam sa stam mult la povesti.

luminitza spunea...

daiana,m-am uitat cu drag si cu emotie la sculpturi si la andrei-barbatul tau de acum, un om matur, dar cu aceeasi privire ghidusa si senina de copil, si mi s-au perindat in fatza ochilor imagini incepand din generala (cand eram colega cu el in aceeasi clasa la plastice, sub indrumarea domnului rugina si el se arunca teribilist de la etaj si trimitea biletele de dragoste unei tigancuse care dansa cantandu-i "printisorul meu") pana in liceu cand se mai tinea de prostii prin taberele de creatie cu acelasi cosmin de care vorbesti si chiar si pana la facultate, unde pasiunea lui pentru sculptura(neumbrita total de cea pentru motociclete) si-a spus cuvantul definitiv,o pasiune cu care pasise timid in la zece ani la scoala 27 ...
felicitari , andrei!
felicitari, daiana!
sunteti un cuplu superb, se vede ca va iubiti si va meritati unul pe altul si ca va sprijiniti reciproc in tot ceea ce faceti!
(si daca nu l-am laudat prea mult poti sa-i arati si lui comentariul:-)
doamne ajuta si la cat mai multe realizari in continuare!
va iubesc!

andrei spunea...

Draga Ariana, intra-devar si eu simt ca intre noi doau e ceva cu totul special:)Multumesc pentru aprecieri:)
la timisoara probabil voi ajunge mult mai curand decat credeam pentru ca au aparut ceva probleme la care nu ma asteptam:) Te imbratisez si pastram legatura:)
Draga Lumi, candoarea si modul in care scrii ma coplesec, iti multumim(si Andrei si eu) pentru toate cuvintele tale minunate:) Si el a fost emotionat de ceea ce ai scris.Te imbratisam si noi cu mult mult drag, Prundureii:)

Aytana spunea...

Te imbratisez cu drag Daiana.
Sa dai un semn de viata cand vii.De acum sa stii ca ai una bucata prietena in Timsoara. :)
Eu s-ar puta sa fiu plecata din 10 iunie pana in 16.

ZeList