joi, 23 aprilie 2009

Oglinda-oglinjoara, Kihi-Kiha&Carturesti

Aceasta oglinda fermecata, este un dar pentru ziua unei femei frumoase (manechin), speciala si foarte indragita.(- Doar in acest fel imi pot explica aceasta comanda:) un obiect unicat pentru..."Beautiful Nora":) Imediat ce am vazut pe internet cat de minunata este femeia care va fi proprietara cadoului, in mintea mea s-a format o imagine:)
"Oglinda, oglinjoara, cine-i cea mai frumoasa din tara?"Nora...

Rama din Mdf picat manual in culori acrilice,
lac ecologic (L-70cm, l -48cm)
Sa stiti ca ideea nu mi-a venit cu una cu doua pentru ca... e prima data cand m-am speriat de o comanda...Pentru ca mi s-a spus ca Nora , are tot ce isi doreste, ca e o femeie cu totul speciala si ca acest cadou trebuie sa o bucure peste masura si sa sa ii poata darui ceea ce nu se poate obtine cu bani:)

M-am framantat mult cum sa arate, ce culoare sa aiba , ce forma...E foarte greu sa tintesti in sufletul unei persoane pe care nu o cunosti decat din publicitatea facuta.Oare cum e sufletul ei, oare ce simte aceasta femeie cu adevarat, oare cum trebuie sa arate lucrarea mea ca sa o bucure cu adevarat?O femeie frumoasa, care e implicata in moda trebuie sa se priveasca des in oglinda indiferent daca acest lucru ii face sau nu placere:)


Am simit ca "momentul privitului in oglinda" trebuie putin imbogatit cu o emotie suplimentara.Asa ca...m-am pus pe treba si am "migalit" aceasta oglinda. Daca am reusit sau nu sa produc emotia despre care vorbeam ramane de vazut. Astept cu nerabdare sa aflu reactia acestei Doamne, cand va primi cadoul personalizat. Intre multimea de cadouri scumpe si deosebite care le va primi de ziua ei, va reusi "oglinda-oglinjoara" sa o bucure intr-un mod special?...

La final, trebuie sa va impartasesc un secret.Stiti cum am depasit "teama" de care va povesteam la inceput? O persoana speciala pe care am cunoscut-o cand eram in vizita in Fabrica de vise a Lolei, m-a facut sa simt ca sunt iubita pentru felul meu de a fi si pentru ca fac lucrurile asa cum simt, adica cu multa dragoste pentru copilarie si pentru oameni:) Multumesc Ariana pentru randurile tale:) Va imbratisez cu drag si va astept sa ne intalnim sambata la...


Kihi-Kiha si Carturesti

Te invita pe tine si pe piciul tau la primul targ de lucrusoare handmade pentru copii din Bucucuresti.

Ne gasiti toata ziua in sub_carturesti (Str. Arthur Verona, nr. 13), sambata, 25 aprilie, intre 11:00 si 20:00, biletul 10 Ron cu ceai si prajituri incluse in pret, pentru copii intrarea este gratuita.

Avem creatii unicat mesterite de maini dibace, workshop-uri, povesti, teatru de papusi, muzici si cate si mai cate!

Acum ai ocazia sa-i cunosti pe artistii plastici ale caror lucrari le-ai vazut cu siguranta in magazine cu dichis sau expozitii.

Da o fuga pe www.kihi-kiha-and-co.ro si inscrie-ti piciul la workshop-uri.

Pentru ca un copil istet are nevoie de mai mult decat o papusa din plastic cu forme sau un joc pe calculator, iar hainutele de printese si printisori nu se gasesc usor.

Sa targuiti cu spor!

Daiana magazin on line

5 comentarii:

Anonim spunea...

Of, ce rau imi pare ca nu sunt in Bucuresti sa vin si eu la targ :-((( Dar sunt cu fetita la bunici si ea e bucuroasa din cale-afara :-) Sigur o sa mai fie targuri, nu? Mai ales ca acusi, acusi e 1 iunie....

tatiana spunea...

Este absolut superba! Imi place mult acest gen de rame si tot foarte tare imi plac si cele care au detalii Art Nouveau.

ajnanina spunea...

nici de data asta nu vin...
da uite, o ideea de afacere :)

daca faci asa oglinzi superbe pentru femei frumoase, cum ar fi niste oglinzi personalizate si pentru cele mai putin frumoase, in care ele sa se vada frumoase...

Daiana Prundurel spunea...

Buna Laura, nu te necaji, vor mai fi si alte ocazii.Bine ca e bucuroasa printesa mica:)
Tatiana, multumesc pentru aprecieri:)
Janina,ideea ta e grozava si ma gandisem si eu...mai greu e cu partea de magie...Pentru ca oricum as face oglinda refelecta intotdeauna realitatea. Noi suntem subiectivi si vedem in oglinda lucrurile deformate:)Si pe urma stim cu totii ca adevarata frumusete vine din interior.Asa ca mi-ar placea o oglinda care sa reflecte imaginea noastra interioara:)Pupici!

Alina spunea...

A fost de mare succes oglinda!!!!!Imi venea sa o opresc eu:)

ZeList