vineri, 24 aprilie 2009

Un targ cu totul special


Kihi-Kiha si Carturesti te invita pe tine si pe piciul tau la primul targ de lucrusoare handmade pentru copii din Bucuresti.

Ne gasiti toata ziua in sub_carturesti (Str. Arthur Verona, nr. 13), sambata, 25 aprilie, intre 11:00 si 20:00, biletul 10 Ron cu ceai si prajituri incluse in pret, pentru copii intrarea este gratuita.

Avem creatii unicat mesterite de maini dibace, workshop-uri, povesti, teatru de papusi, muzici si cate si mai cate!

Acum ai ocazia sa-i cunosti pe artistii plastici ale caror lucrari le-ai vazut cu siguranta in magazine cu dichis sau expozitii.

Da o fuga pe www.kihi-kiha-and-co.ro si inscrie-ti piciul la workshop-uri.

Pentru ca un copil istet are nevoie de mai mult decat o papusa din plastic cu forme sau un joc pe calculator, iar hainutele de printese si printisori nu se gasesc usor.

Sa targuiti cu spor!

PS. Sper din suflet sa va intalnesc acolo, insa nu promit nimic deoarece nu ma simt prea bine. Totusi asa cum face zmeul din poveste cu buzduganul, am trimis si eu cateva maruntisuri ca sa mi se simta prezenta:)Sunt convinsa ca o sa fie un targ minunat, expozantii sunt alesi unul si unul, veti vedea:) Iar in privinta workshopurilor, va asigur ca veti avea copiii super incantati:)Va imbratisez cu drag, Daiana

magazin virtual

6 comentarii:

tatiana spunea...

Mi-ar fi placut sa vin daca aveam un pui al meu.Poate anul viitor va avea cine sa ma insoteasca...pup

Anonim spunea...

Buna Diana!

Ne-am cunoscut la una din editiile babyexpo (babysmart - trusouri de botez).
Din pacate am aflat prea tarziu de targul vostru! As fi venit si eu! Pot sa particip la o editie viitoare? Cum pot sa aflu din vreme unde, cand, cat? Numai bine.

Monica Mitrica spunea...

scuze....nu am vrut sa apar (mai sus) ca anonim....deh, uneori tastele imi joaca feste.....sunt Monica Mitrica ....pe scurt MO

Daiana Prundurel spunea...

Tatiana, vor mai fi si alte editii. In ceea ce priveste venirea pe lume a puiutului iti tin pumnii ca visele sa ti se indeplineasca.
Draga Mo, nu te necaji, niciodata nu este prea tarziu:)In privinta participarii tale la o editie viitoare te pot sfatui sa le scrii felelor de la Kihi-Kiha deoarece ele se ocupa de organizarea acestui targ.Pupici, Daiana

oanamada spunea...

Buna coleguta mea din generala! Iaca, te-am gasit si pe blog...nu scapu de mine niciunde!:D
Te astept si la noi (adica moi si Catinca)!
oanamada@wordpress.com
Pupici
Oana Nicolau (Georgescu)

Daiana Prundurel spunea...

Draga Oana, dupa o pauza de blog , m-am reintors la el si am descoperit cu multa bucurie mesajul tau:)Iti fac curand o vizita:) pupici cu drag,Daiana

ZeList