marți, 20 ianuarie 2009

Buletin informativ Tchibo

Chiar daca nu cunoastem efectele crizei financiare in Laponia si nici zapada nu ne da afara din casa, Craciunul se simte pretutindeni in jurul nostru. Nasul rosu, vinul fiert si lista de cadouri pentru cei dragi ne fac sa zambim mai mult si ne trec linistiti intr-un nou an. Este momentul sa ne punem cat mai multe dorinte, pentru ca anul ce vine sa aiba indeajuns timp pentru a le indeplini pe toate. Daca majoritatea dintre noi au incheiat socotelile la birou si se bucura de o mult asteptata vacanta, de fiecare data prea scurta, cei trei artisti castigatori ai concursului "Inspira prin gestul tau!", semnat de Tchibo, il asteapta pe Mos Craciun cu sacul plin de inspiratie si chef de munca.

Asa cum probabil stii, DALIA POLEAC (DESIGN GENTI), ADRIAN BULBOACA (FOTOGRAFIE) SI DAIANA PRUNDUREL (DESIGN DE OBIECTE) sunt castigatorii alesi pe 15 noiembrie, din cei peste 200 de concurenti inscrisi, in functie de originalitatea proiectului, voturile tale si ale juriului. Cu cate 5000 de euro in buzunar si 2 luni la dispozitie, cei trei au inceput sa-si dezvolte proiectele la care visau de mult, iar noi suntem din ce in ce mai nerabdatori sa le vedem "in carne si oase".

Gongul final va bate pe 15 ianuarie!

Fiecare artist trebuie sa realizeze pana la acea data cate 20 de lucrari din proiectul sau - 20 de obiecte de interior, 20 de fotografii, 20 de genti - urmand ca pe 6 februarie, creatiile artistilor sa se intoarca spre tine, sustinatorul lor si al demersului nostru. Noi am avut ocazia sa intram in culisele proiectelor si chiar daca nu va putem da foarte multe detalii inca (preferam sa lasam surprizele la sfarsit), putem sa va confirmam ca avem de-a face cu unele dintre cele mai vii si mai originale creatii pe care le-am vazut vreodata.

Daiana

Castigatoarea sectiunii Design de obiecte de interior cu proiectul "Interiorul tau" - lucreaza de zor pentru a ne trimite inapoi in copilarie. Nu, nu construieste o masina a timpului, ci o serie de 20 de obiecte supradimensionate ale copilariei tale, colorate si inscriptionate, pe langa care orice om mare se va simti din nou copil. Cine nu-i gata il iau cu lopata!

Dalia

Inspirate din arhitectura moderna, "Metropola" Daliei - castigatoarea la categoria Design de genti - este unul dintre cele mai avangardiste proiecte inscrise in concurs. Gentile ei imbina elemente futuriste care definesc arhitectura secolului 21, fiind puternic inspirate de formele fluide, organice, dar extrem de expresive, prezente in lucrarile lui Santiago Calatrava, dupa cum ne spune chiar Dalia. Suntem siguri ca, odata ce gentile ei vor aparea pe strazi, arhitectura moderna se va inspira din ele.

Adi

Castigatorul la Fotografie - incearca sa ne arate lumea prin ochii lui. Cele 20 de fotografii din proiectul "Scenografie si fashion" ne prezinta o perspectiva noua asupra vietii, o reinterpretare a banalului, imbogatit si pus in valoare de elementele de fashion folosite de Adi, care ne confirma in acest fel ca, prin ochii lui, chiar si banalul devine special. De asemenea, Adi ne-a pregatit si cateva surprize, dar preferam sa-l lasam chiar pe el sa va arate despre ce e vorba.

Tu i-ai sprijinit,ei te vor rasplati!

Daca vrei ca una dintre creatiile lor sa ajunga la tine, sustine-i in continuare: cumpara Tchibo Exclusive cu eticheta promotionala pana pe 15 ianuarie 2009 si inscrie codul de pe pachet, pe site sau prin SMS la 1896, iar pe 6 februarie, una dintre cele 60 de creatii originale (20 de fotografii, 20 de genti, 20 de obiecte de interior) se poate intoarce, sub forma de premiu, catre tine.

Urmareste evolutia proiectelor pe WWW.INSPIRAPRINGESTULTAU.RO

2 comentarii:

ajnanina spunea...

bine ai revenit pe blog!

astept cu drag poze cu minunile la care lucrezi :)

Daiana Prundurel spunea...

Ajnanina , iti multumesc si promit sa pun pozele curand. Pupici:)

ZeList