vineri, 23 ianuarie 2009

Aminteste-ti sa fii copil ! - partea2


...Aici cana era inca in faza de aplicare a glazurii la rece.... Dupa ce am terminat de colorat toate vasele, le-am lasat sa se usuce bine timp de trei zile , dupa care le-am bagat la cuptor , la foc bun :) ca sa fixez pigmentii.

Aceeasi cana de mai sus , arata astfel dupa ardere :) De acum farfurioarele si canile pot fi folosite la fel ca oricare alt vas :) Sper sa va placa cum arata.














Pe castigatorii acestor cani imense care trebuie sa le trezeasca stari si senzatii de pe vremea cand erau copii:)ii mai aspteapta o surpriza...dar despre asta va povestesc data viitoare.
Va imbratisez cu drag, Daiana

8 comentarii:

Anonim spunea...

aia roshie cu buline albe imi aminteste de ciuperca uriasa din alice in tara minunilor!ti-ai atins scopul cu copilaria la mine!clar!

Daiana Prundurel spunea...

Lumi!!! Cea Rosie o iubesc si eu! Ai avut si tu una? cat despre ciuperca uriasa...am facut si eu candva, cateva, chiar pentru Alice. Uite aici. http://daiana-prundurel.blogspot.com/2008/07/alice-in-tara-minunilor.html
Chiar ma emotinez si iti multumesc cand spui ca mi-am atins scopul de a te face sa te simti copil:)

AdrianaB spunea...

Daiana, si mie tot aia rosie mi-a luat ochii:))
Spune-mi, livrezi cani pentru copii in strainatate?:)

Anonim spunea...

am vazut linkul!si mi-a placut!tu ai mana pentru design interior si chiar si pentru scenografie, as zice!

Daiana Prundurel spunea...

Draga Adriana,
Bun venit! Cu drag:) Am vrut sa intru pe taramul tau in "limanul racoros" dar nu am avut permisiunea balaurului care pazezste intrarea:)Nu am invitatie:) Asta esta...Oricum, cineva care iubeste Medeleniul si care scrie atat de sensibil, direct pentru suflete,si plin de intelesuri despre propria persoana nu poate fi decat un om cu totul special:) "Mama, alaturi de tata, la un liman racoros, unde toate cele bune se intampla- dragoste, dragoste, copilasi blonzi, nasucuri carne, gurite stirbe, joaca, fuga, pajisti verzi, copaci umbrosi.." Sincer si minunat, asa ca iti mai spun inca o data "Bun venitul" Ca in Dumbrava minunata:) Imi face placere sa te intalnesc aici!
Ps.Despre canite "imbulinate" care o pornesc hai-hui in lume , nu ma pot simti decat onorata:)Canile jucause, isi doresc si vor calatori desigur prin lume, acolo unde sunt dorite de cei care nu au uitat sa fie copii:) Pe curand, Daiana

Daiana Prundurel spunea...

Lumi draga,
iti multumesc pentru complimente, tu ma faci mereu sa ma simt specila :)

Anonim spunea...

de rien madame.poate e bine sa dai si o adresa de mail unde sa-ti scrie adresele cei care doresc sa le expediezi cani!just an idea;-)

AdrianaB spunea...

Daiana, eu am tocmit Cerberul, e un loc plin de copii pe la mine.. Vezi ca ti-am trimis mail:)

ZeList