luni, 22 septembrie 2008

Vase ceramice pictate - Restaurantul Rodizio


Astazi o sa postez imagini cu niste vase mari si mici de lut ars , pe care am fost rugata sa le pictez pentru ca atmosfera din Restaurantul Rodizio sa fie mai placuta :) Ideea mi-a placut mult mai cu seama ca propunerea a venit din partea unor prieteni dragi, Andrei si Antonela Belu, care au o afacere bazata pe ahitectura peisagera. Asa ca ei ai adus plantele, frumoase si variate , in ghivece mari de lut ars. M-am apucat de lucru iar ceea ce a iesit la final puteti vedea si voi. Ghivecele din interior le-am pictat in primavara. Cele din exterior le-am pictat la inceputul acestei luni..Astazi am sa postez cateva din vasele care se afla in interior.

Acestea sunt cateva din vasele mari de la etaj.Inaltimea lor este de apoximativ 50 de cm. Pentru realizarea lor am "imprumutat" si adaptat formele si cromatica regasite in tapetul peretilor si in fierul forjat de la balustrade.







Acestea sunt cateva din vasele de la subsol , din crama. La fel ca si vasele de la etaj, am incercat sa le integrez si sa le armonizez prin culoare cu spatiul in care au fost amplasate.












...Si cateva din vasele de la parter :)














Atat pentru astazi. Despre vasele din gradina am sa va povestesc maine :)
O zi frumoasa, Daiana

3 comentarii:

Anonim spunea...

ce minunatii realizezi tu!

imi place mult site-ul tau.

Anonim spunea...

daiana...esti grozava!!!pe masura ce am ocazia sa vad ce mai realizezi, in ciuda faptului ca te plangi ca nu ai timp destul, nu-ti dai seama ca de fapt ti-l faci si realizezi si lucruri minunate ma bucur nespus de mult ca te cunosc si te felicit sincer!
cu mult drag , Laura

Anonim spunea...

Minunate sunt aceste vase, culorile in tonuri pline, vii, cu aer de mister! :)
Ma bucur sa te regasesc!

ZeList