luni, 6 decembrie 2010

Cum sa faci un om de zapada


Pentru Luca(un an si jumatate) si sora lui , Mara(4 ani si 8 luni) am primit rugamintea calda de a face doua umerase pesonalizate care sa ii bucure. Despre Luca am aflat ca este un baietel care "seamana cu tatal lui, e destul de serios-pare ca stie multe, inclusiv cum sa iti zambeasca in cel mai frumos fel". Descrierea Marei suna cam asa:" Mara il iubeste foarte mult pe fratiorul ei, are mare grija de el, seamana cu mama ei, ii plac zanele si povestile, este foarte delicata dar puternica."

Dupa randurile Danei am "vazut" imediat cum trebuie sa arate cadoul micutilor:) Deja imi facusem o idee si despre ce anume i-ar placea Danei pentru ca tot ea mi-a comandat pentru botezul unei printese mici, Zanuta Apei. Am lasat vorba si m-am apucat sa astern in culori putin din sufletul meu. M-am gandit ca Mara o sa se bucure fantastic de o zanuta mica asemeni ei. O zana delicata si puternica:) Pentru Luca am hotarat ca e bine sa pictez un cosmonaut pentru ca unui baietel asa serios nu i-ar strica deloc sa fie putin cu capul printre stele, un mic visator:)
...Si iata umerasele puiutilor:)




Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus poveste-asa, si-am incalecat pe-o capsuna...si...m-am gandit sa le arat celor doi micuti cum sa faca un om de zapada:)



Acestea fiind spuse, ma imbrac repejor si fug sa-mi iau puiutele de la scoala ca sa ma bucur si eu impreuna cu ele de superba ninsoare de afara...Si de ce nu...poate facem si noi un om de zapada:) Pupici cu drag si pe curand, Daiana

Un comentariu:

Unknown spunea...

foarte dragute umerasele!! parca as vrea si eu unul...2,3,4..etc:P

ZeList