marți, 14 decembrie 2010

Calatoria


"Am aflat:
in fiecare noapte plecam in calatorie. Intai, inchidem bine usile si ferestrele. Apoi ne imbracam cu totii in camasi de noapte sau pijamale (costume de cosmonauti, obligatorii) si pornim. Inima casei incepe sa bata usor si sa umple odaile cu somn. Intai pana la fersetre, apoi pana la tavan. Dupa care, casa isi desface aripile si-si ia zborul printre stele. Ne insoteste ca un steag marul, incarcat cand de flori, cand de mere mici si rosii, rosii. Abia acum am inteles de ce in fiecare seara mama ma chema repede, repede acasa. Nu vrea sa plece fara mine."
Calatoria de Lucia Olteanu- vol.Linistea Cri

Placuta personalizata din MDF, diametrul 18 cm, pictata manual in culori acrilice si lac ecologic

Dana mi-a scris din nou:) Dorinta ei a fost sa fac o placuta personalizata (Happy family) pentru familia Marei si a lui Luca, o placuta "asortata" cu umerasele copiilor. Si uite-asa gandul mi-a zburat imediat la"Calatoria" Luciei Olteanu pe care tocmai ati citit-o la inceputul acestei postari. Impreuna cu superba poezie m-am lasat purtata de vis si am pornit si eu in calatorie:)
Va imbratisez cu drag si pe curand, Daiana


3 comentarii:

issa spunea...

O placuta f. frumoasa !
Cand eram mica visam (cu ochii deschisi) sa am o casuta in varful unui stalp iar stra-bunicul sa mearga la vanatoare de iepuri...visam impreuna, el era batran si nevazator. Visam asa cand eram suparati pe bunica.
Suna cam ciudat...oare stia stra-bunicul de casutele din copac ale americanilor ? Nu cred...

Anonim spunea...

Craciun fericit, cu pace si bucurie in suflete!
La multi ani!

Daiana Prundurel spunea...

Issa, multumesc, ce sensibil ai scris:) Multumesc!

Acuarele, multumesc, Ganduri bune si Craciun fericit si pentru sufletele voastre! pupici, D

ZeList