marți, 5 ianuarie 2010

Fulgul de zapada-Bogdan


Ma bucur nespus cand pe lume vine un copil...dar poate ca asta v-am spus deja...Poate ar trebui sa va povestesc cat ma bucur cand lucrez cate ceva pentru copiii care vin pe lume din Dragoste si dorinta. Din Dragoste...atunci lucrurile prind viata singure, simt, rad, vibrez, las penelul sa descrie propriul lui dans magic si sa ma poarte intr-o lume de vis.

Bogdan este un baietel foarte dorit. Inca nu a sosit pe lume dar urmeaza sa se intample zilele acestea. Mama lui, Ariana, este o femeie frumosa din toate punctele de vedere-genul de om pe care il adori la prima vedere, omul care te face sa il doresti ca prieten drag, mereu alaturi de tine. Ariana, aceasta minune de femeie, si-a dorit pentru micutul pui un semn de bun venit sub forma unui ingeras. Pentru ca mi-a transmis dorinta ei intr-o zi in care fulgii cadeau din cer intr-un zbor ametitor, pentru ca micutul Bogdan soseste la noi in anotimpul alb si pur , m-am gandit sa-i fac un inger de zapada:)

Placuta personalizata unicat, MDF pictat manual
in culori acrilice, lac ecologic, diametrul-18 cm

Fie ca aripile lui aurii sa-i calauzeasca micutului pasii spre lumina lumii.Sa fie bun, inteligent si special asemeni parintilor care i-au dat viata:)




Pupici calzi si pe curand, Daiana

2 comentarii:

Aytana spunea...

Daianule...nu prea am cuvinte...noi iti multumim pentru povestea de poveste pe care ne-ai oferit-o printre fulgi.
Te imbratisez cu drag.

Daiana Prundurel spunea...

Pentru voi ,Aryana draga, imbratisari multe, multe si delicate asemaeni fulgilor de nea:)

ZeList