vineri, 8 ianuarie 2010

Dominic cel mic:)

Ma bucur cand am de lucrat "semne" de bun venit pe lume! Ma simt asa ca un emisar al dragostei si asta ma face sa ma simt mai buna, mai cu un rost pe lume. De data aceasta povestea suna cam asa:
O "matusica", nu una oarecare , ci o matusica pe care o iubesc fantastic si careia ii datorez multe momente de gandire frumoasa, de emotie si de prietenie, m-a rugat sa-i lucrez pentru micutul ei nepotel o placuta personalizata. Puiutul inca este in pantecele cald si ocrotitor al mamei lui dar nu va mai sta prea mult pe-acolo pentru ca se apropie ziua venirii lui pe lume. G., matusica despre care va vorbeam a pus cu mine tara la cale si dupa lungi dezbateri am gasit ca ar fi dragut ca "semnul" ei sa arate ...asa!

Placuta persionalizata unicat, MDF pictat manual
in culori acrilice,
lac ecologic,
-se inscrie intr-un cerc cu diametrul de 21 cm


Imbratisari multe matusicii G:) si ii multumesc pentru increderea cu care ma inconjoara permanent.Micutului Dominic o viata cat mai minunata si mai inarcata de frumos:).Parintilor micutului...sa se bucure in fiecare secunda de puiutul care le va aduce multa lumina in viata:)Inchei intr-un mod cald si ii trimit micutului Dominic cantecel de leagan. Cu drag,



Va imbratisez cu drag pe toti ce care imi faceti viata mai buna, Daiana

2 comentarii:

Anonim spunea...

"Toate florile viitorului se afla in semintele de astazi"

Iti multumesc pentru ajutorul dat in alegerea cadoului si pentru gandurile bune.

Te imbratisez cu drag si dor,
Georgiana

Daiana Prundurel spunea...

Draga mea Georgi,
ma bucur mult ca te simt mereu atat de aproape si iti multumesc ca ma iubesti asa cum sunt, cu bune si rele:)mai ales cu rele:)

ZeList