luni, 21 decembrie 2009

"Mai pune-ti pofta-n cui"

In copilarie ma amuza teribil cand auzeam in povesti expresia :"mai pune-ti pofta-n cui."Sambata am simtit pe pielea mea cum e cu pofta. E drept ca nu aveam pofta de ceva comestibil ci pur si simplu...dar mai bine sa va povestesc intamplarea:)In urma cu o saptamana, a venit la targ o Doamna care mi-a comandat insistent 4 umerase rosii, in aceeasi nuanta, dar cu pictura diferita.

M-am inteles greu cu ea pentru ca nu stiu inca germana,ea nu stia engleza dar vorbea putin italiana...nu vreau sa va spun cat de comica fost discutia noastra:) Noroc cu Gabi care m-a scos din incurcatura si a comunicat cu doamna care dorea sa-i fac umerasele si urma sa le ridice sambata.I-am dat catea de vizita dar nu i-am cerut numarul de telefon. Gabi i-a lasat numarul lui sa-l sune (ca el vorbeste pe limba Doamnei:)sa-i dea el "marfa". Eu m-am apucat de treaba cu sarg dar sambata...nimic:) Pe semne ca doamna, vazand ca umerasele "nu vorbesc germana" nu le-a mai cautat:)
Candva aveam senzatia ca atunci cand pictez vorbesc o limba universala...poate ca m-am inselat. Si uite-asa m-am simtit ca in poveste...Mi-am pus pofta in cui :)






Le voi darui de Craciun cuiva care sa se bucura cu adevarat de ele:) Cuiva care le-a indragit si care, poate nu o sa credeti, le-a mangaiat cand le-a vazut:)
Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus poveste-asa. Si-am incalecat pe-o capsuna si v-am spus o mare si gogonata minciuna:) Pe curand si cu drag, Daiana

-Daca doriti cadouri unicat puteti gasi
aici si detalii aici.


5 comentarii:

Monica Mitrica spunea...

sunt simpatice foc ... si rosii, ca pentru haina lui MOs Craciun si a Craciunitei! Crcaiun Fericit!

oacsinte spunea...

Imi plac umerasele tale! Aduc veselie in sifonier! Sarbatori cu bine!

Alina spunea...

Ei precis ai patit ceva similar si in RO, nu e de limba, e de oameni, se intampla peste tot:)Sunt ff frumoase si delicate!

Daiana Prundurel spunea...

Draga Mo, multumesc sa stii ca si eu am admirat operele tale:)Luca, marcu si frumosele truosuri pentru nou venitii pe lume.Craciun fericit si voua!

Daiana Prundurel spunea...

Oacsinte, am intrat pe bogul tau si sunt impresionata de initiativa ta. Va tin pumnii si succes in proiectele legate de scena:)Pupici si Sarbatori minunate:)

Draga Alina, asa e peste tot si in toate timpurile s-au intamplat nimicuri din astea. Ai sa razi dar in Ro nu am patit:)Cred totusi ca s-a intamplat asa din cauza comunicarii defectuase...Si recunosc ca m-am necajit:)

ZeList