luni, 9 noiembrie 2009

Alina

Aseara inainte sa adoarma, fetitele mi-au povestit cat de mult le-a placut la nunta de acum aproape trei luni. Mi-am amintit ca este ziua Alinei:)


Astazi , pentru ca este o zi cu totul speciala, pentru ca mi-e dor de toti ce de-acasa, pentru ca Alina (cumnata mea) mai implineste un an si pentru ca vreau sa-i fac o surpriza chir daca sunt departe...M-am hotarat sa va arat poze de la nunta Alinei si a lui Ionut (cumnatul meu) Atunci eram acasa, cu toata familia, ferciti:)

Andrei , Ionut, Alina, Daiana

Alina,Ionut, Luiza si Ninel(nasii)

Bia, Mara, Alina, Sara

Ar fi multe de spus despre ceea ce simt acum dar aici o sa ma limitez si o sa-i spun doar "La multi ani!"draga mea Alina, sa ramai mereu asa vesela si calda, luminoasa si placuta, optimista si luptatoare, sensibila si indragita de toti:) Iar pentru voi doi Alina Draga...sa va iubiti mereu si sa va bucurati de intamplarea care v-a adus impreuna:)



Va pupacesc cu drag, Pe curand, Daiana

Sara, Daiana, Mara

5 comentarii:

Daiana Prundurel spunea...

Alina mi-a scris pe messenger:) "Draga mea Daiana iti multumesc din suflet este cel mai frumos si cald cadou pe care l-am primit.Ma gandesc mereu la tine si la fetite dar am speranta ca vom ajunge si noi sa va vedem macar prin ianuarie.Te iubesc mult,mult si iti multumesc inca o data,pupici multi si dulci!"

Gabica spunea...

...Draga Daianule, poza cu fetele tale in rochitele rosii cu bulinutele negre imi place foarte tare. Fetele sunt superbe. Alina e foarte frumusica, are ceva cald in privirea ei. Este un om bun, bland cu "lipici la copii". E foarte frumoasa mireasa! Multi pupici, Daianule.

Anonim spunea...

La Multi Ani! Alina, te pup cu mult drag. Nunta voastra a fermecat-o si pe Tea noastra. Daiana, sa stii ca va sunt alaturi, asa, cu gandul la voi de catava vreme. Cristina

Daiana Prundurel spunea...

Draga mea Gabica, si mi-e mi-au fost extrem de dragi rochitele astea de flamenco si le-am imbracat pe fetite in "buburuze" de cate ori am avut ocazia.Pe Alina ai citit-o exact asa cum este:) Tot fin psiholog ai ramas:)Te imbratisez cu mult drag, D

Daiana Prundurel spunea...

Multumim Cristina :)m-am bucurat ca ne-ai sunat:)Ingrosam randurile sau ce facem?

ZeList