vineri, 2 octombrie 2009

Unica reprezentatie-Partea a doua


Astazi in sfarsit...Rochita Dorisei:)











Doamne cat de mult am muncit la rochita Dorisei...

Mii de secunde, minute, zeci de ore, zile...cateva zile lumina plus destul de multe ore fara lumina naturala, uneori pana noaptea tarziu... Mii de flori violet pictate cu drag si atentie pe rochia prietenei mele.Inarmata cu multa rabdare, pensule, culori textile si cu un fier de calcat (pentru a putea fixa culoarea dupa ce se usuca pictura),cu metri de hartie absorbanta(pentru ca materialul textil difuza vopselele destul de mult si erau destul de dificil de controlat)...uite-asa am pornit in marea mea aventura. Prima pictura pe o rochie de mireasa...si sper din suflet sa nu fie ultima.Nu ma plang ca a fost greu pentru ca mi-a placut mult sa o lucrez, vreau doar sa va fac sa intelegeti ce volum urias de munca se depune pentru realizarea unei asemenea picturi migaloase...Nu mai vorbesc de partea a doua, dupa fixarea picturii pe material au urmat ore cu sute de impunsaturi de ac pentru ca fiecare piatra de ametist si cristal au fost cusute atent, pentru a conferi rochiei mai multa pretiozitate. O femeie speciala ca Doris trebuia sa aiba o rochie cu totul si cu totul aparte, unica. Cred ca asa a fost, in primul rand pentru ca am incarcat-o cu multa emotie si energie pozitiva atunci cand am pictat-o:)Sper din tot sufletul sa va placa si voua asa cum le-a placut si nuntasilor.Puteti vedea in aceste imagini bratara de la bratul drept, colierul de ametiste, florile din par, zecile de cristale si ametiste de pe rochie, miile de flori si miliardele de batai de inima datorate emotiilor, lumina , iubirea si speranta din ochii unor tineri frumosi, legamantul iubirii...

















Acum va las sa visati...Va imbratisez cu mult drag, pe curand, Daiana
PS.Daca doriti sa vedeti fotografiile mai mari (pentru detalii:)puteti da clik pe ele.Pupici


19 comentarii:

ajnanina spunea...

cat de frumos...
si cat de frumoase vor fi rochiile de nunta ale fiicelor tale...

Liviana spunea...

Fantastic job, Daiana! Cata iubire trebuie sa ai pentru prietena ta ca sa-i poti darui atata emotie si frumusete! Minunate lucrari, felicitari pt inspiratie si rezistenta la efortul atat de lung.

Anonim spunea...

Felicitari Daiana,

Inaltatoare rochie.......

Irina spunea...

O rochie minunata! Felicitari!

Aytana spunea...

Daianule te pup si te iubesc si mi-a fost dor de tine.
Abia am asteptat sa vad minunatia de rochita pictata si e SUPERBA.Totul se leaga de la bijuterii pana la paharele acelea extraordinare iar Doris e o frumoasa.
Casa de piatra prietenei tale!

DOAR NOI spunea...

Superb.. de basm.. minunat... fara cuvinte. Sunt de prisos!

Daiana Prundurel spunea...

Ajnanina, ce haios, cum gandim noi doua la fel:) Cand pictam rochita Dorisei ma gandeam ca va veni vremea sa aiba si micutele mele rochii de mireasa...as fi foarte mandra si onorata sa-si doreasca sa le pictez eu:)

Liviana draga, asa-i,e vorba de multa dragoste:) Multumesc pentru toate gandurile tale deosebite.Pupici.

Draga Georgi,ma bucur mult ca-ti place. Stii tu cat ma bucur de parerea ta:)

Multumesc, Irina!

Draga Ariana, te imbratisez mult, mi-e dor sa te aud, sa-mi povestesti de burtica ta minunata. Pupici.

Daiana Prundurel spunea...

DoarEu, multumesc din suflet:)

Gabica spunea...

Vai,Daianule cat de frumoasa e rochia lui Doris! Superba! Si Doris cu Ursu ce frumosi sunt! Mi-a facut o mare placere sa vad pozele cu Doris dupa atata timp...si mai ales mireasa :). Foarte frumos.
Te pup mult Daianule si mi-e dor de tine.

Daiana Prundurel spunea...

Da,Gabica draga, sunt un cuplu de oameni tare frumosi.Nunta a fost cu totul altfel decat o nunta obisnuita, ceva deosebit. Te imbratisez cu drag si dor.Mi-e necaz tare ca nu mai reusim sa ne vedem, simt ca sunt intr-un vartej care nu se mai opreste:)

Anonim spunea...

O ploaie de flori miraculoase, superbi miri, o nunta ca-n povesti!...
Felicitari, din inima!

Daiana Prundurel spunea...

Multummim pentru tot, Acuarele:)

luma spunea...

inedita combinatia, de nunta ca la americani, cu preoti ortodoxi!
cat despre muca ta...chiar ca ai avut de lucru, nu gluma!dar si rezultatul pe masura!
casa de piatra mirilor si mult succes pe mai departe tie!ca o coincidentza azi am postat si eu o rocitza pictata, cand ai timp uita-te ca-s curioasa cum ti se pare!

Daiana Prundurel spunea...

Lumi,intr-adevar o combinatie speciala. A fost o nunta ca in povesti.Multumesc pentru aprecieri si pentru invitatie:)

Floricica spunea...

Super rochitza. Buna idee pentru rochia mea de mireasa, atunci cand o sa fie, avand in vedere ca nu prea vreau sa ma incadrez in "the usual" si ca sunt o fire copilaroasa! Superba...fluturi, foricele...Felicitari!

Daiana Prundurel spunea...

Draga Floricica, multumesc pentru felicitari si ma bucur ca esti"altfel":)

aura spunea...

Fantastica rochia, superba prietena ta si sunt convinsa ca toate orele in care ai muncit la ea sunt rasplatite de prietenia dintre voi....felicitari!...Imi pare putin rau ca nu te-am descoperit inainte de nunta mea....as fi avut poate niste fluturi verzi pe rochita mea de mireasa asa cum visam....

andrei spunea...

Aura, multumesc mult pentru apreciri.Sa stii ca fluturii verzi pot trai foarte bine pe mai multe rochii , sau pe un tricou sau pe asternuturile de pat...oriunde ii doresti tu in viata ta:) VOr fi cu siguranta multe ocazii si daca ii doresti cu adevarat ei vor zbura in viata ta:) Cu drag, Daiana

Leti spunea...

ce mireasa faina....si indrazneata :)

ZeList