vineri, 9 octombrie 2009

Ingerii mei de lumina


Am fost necajita ca nu a mers internetul . A fost o zi cu totul speciala in viata noastra.Postarea de azi ar trebui sa poarte data de ieri adica 8 octombrie:
De cand au venit pe lume zanele mici, vietile noastre au capatat un nou sens. Totul e mai viu, mai colorat, mai plin de dragoste, speranta si lumina. Am invatat "sa mergem din nou", am capatat puteri nebanuite sa ne modelam vietile in moduri neasteptate. Datorita lor am fost motivati sa facem lucruri absolut uimitoare.Am invatat dragostea in feluri noi si profunde.Am invatat sa ne bucuram si sa radem cu tot sufletul.Am vazut si am simtit ingerii de lumina! Dragele mele mici...Multumesc cerului pentru minunea care v-a adus pe lume!
La multi ani!, ingerii mei! Sa fiti sanatoase, sa daruiti si sa primiti multa dragoste si toate vislele minunate sa devina realitate.Ce ar fi de spus mai mult decat ca mami si tati va iubesc cel mai mult pe lume?




Cam asa aratau ingerii mei de lumina cand s-au nascut. Trei ani mai tarziu m-am hotarat sa-i desenez asa cum am simtit...Nici nu-mi vine sa cred ca au trecut sase ani de cand au veit pe lume...Cand a zburat timpul?
Acum avem niste "domnisoare" in devenire care ne bucura si ne surprind cu cate o minune in fiecare zi:)




Andriusa, Mara si Sara (6 ani)


Cele trei Gratii:)
Pentru micutele noastre dragi impreuna si pentru fiecare in parte imi face o bucurie deosebita sa fredonez una din melodiile noastre favorite.Cu mult, mult drag pentru ingerii nostri de lumina:)



mami Daiana si tati Andriusa

17 comentarii:

Brindusa (Brinda Dasha) spunea...

Sa va traiasca ingerii. E superba poza/desenul. Privind-o, am simtit ca de fapt e foarte reala. Sunteti intr-adevar foarte norocosi. Eu inca sper sa ne binecuvanteze si pe noi Dumnezeu cu un copilas. Sa aveti parte numai de lumina in viata voastra.

Brindusa (Brinda Dasha) spunea...

Am uitat sa spun ca ceea ce faci, creatiile tale, e extraordinar. Si eu vreau sa creez pt copii, dar povesti, piese de teatru.

Daiana Prundurel spunea...

Draga Brandusa, multumesc pentru toate cuvintele tale frumoase si ma bucur de vizita:) Te asteptam la noi de cate ori ti-e dor de copilarie:)In ceea ce priveste dorinta de a crea iti spun doar atat:Ce mai astepti? Urmeaza-ti visul...nu de maine sau poimine, ci chiar de ACUM:)Si tine-ma la curent:) Pe curand, Daiana

ajnanina spunea...

la multi ani, Mara, la multi ani, Sara, la multi ani Daiana si tati, sa fiti fericiti toti impreuna si fiecare in felul sau...
sanatate, fericire, prosperitate si dragoste!

Daiana Prundurel spunea...

Dragii mei va multumesc tuturor pentru felicitarile transmise prin mesaje, telefoane, maluri si tot felul de forme diverse:)Multumim tuturor, sunteti minunati. Am realizat cat de multa lume le iubeste pe micutele noastre zane... pupici,Daiana

Irina spunea...

La multi ani ingerilor din viata voastra! Sa va bucurati de ele, sa le fie viata plina de lumina, dragoste si bucurii!

Gabica spunea...

Daianule, m-ai dat pe spate! Sa-ti traiasca bebelinele.:) Imi aduc aminte cand am venit la tine la spital dupa ce le-ai nascut. Cat de mici erau!! Si ce domnisoare frumoase sunt! Si chiar asa! Au trecut 6 ani?? Sunteti deosebiti. Si ma bucur tare mult ca Dumnezeu ti-a facut un dar atat de frumos! Sa fiti frumosi, sanatosi, fericiti si sa aveti parte de tot ce mai frumos pe lume! Multi pupici celor 4 Prundurici...si cu biss la cele mici :))

Aytana spunea...

LA MULTI ANI! zanelor si sa va tina Dumnezeu sanatosi multttttt multttt timp pe toti patru.
Mi-e drag sa te citesc cu cata sensibilitate si iubire vorbesti despre familia ta.
Tu Daianule semeni foarte mult cu mama mea la capitolul asta.Dragostea asta extrema cu care iti inconjori zanutzele si le faci viata atat de frumoasa!
Sper sa fiu si eu o mamica de genul genul asta.

DOAR NOI spunea...

Sa va traiasca, sa va lumneze!
Sunt ingerasi, intr-adevar!
Sunt superbe...
Am pus povesti pe chitzchitz. Le dedic fetiţelor atle minunate!
Asa mult imi doresc si eu... dar se pare ca trebuie sa mai astept!
Zile senine si zâmbete in fiecare secundă!
Claudia

Daiana Prundurel spunea...

Ajnanina, multumim, iti intorc toate gandurile bune:)

Irina, multumim din suflet:)

Gabica mea draga, nici eu nu stiu unde si cand au zburat anii...Mi-e tare dor de tine:)...Si am noutati sa-ti povestesc:)

Ariana, multumesc pentru gandurile tale minunte.M-a impresionat enorm comparatia cu mama ta.In ceea ce te priveste, nu ai de ce sa iti faci griji, intrezaresac in tine o mamica exceptionala inca de pe acum:)Cu drag mult:)

DoarEu, multumim pentru dedicatie, suntem tare bucuroase de cadoul facut si abia asteptam sa citim povestile tale minunate:)

Aytana spunea...

Nu stiu daca ti-am povestit dar intreaga mea viata a fost cumva ocrotita de un inger.
Aveam in camera mea desupra patului un tablou cu un inger ce impingea un copilas din fata unei carute salvandu-i astfel viata.
Povestile mamei si ale bunicii vis-a-vis de acest tablou mi-au dat credinta ca fiecare ne avem ingerul nostru a carei prezenta am simtit-o si o simt mereu in viata mea.
Parca pe undeva am invatat sa vad oamenii care sunt incredintati de prezenta acestui inger pazitor.Cred ca sunt puterile magice cu care isi inzestreaza mamele minunile lor.

Anonim spunea...

La multi ani fetitelor, Daiana, sa aiba parte in viata de sanatate si noroc, si sa ramaneti mereu asa de luminosi ca acum!...
Intr-adevar, cand un copil te alege sa-i fii parinte, venirea lui pe lume e un dar special pentru tine. El iti aduce inapoi o intreaga lume pe care o crezusei pierduta, planeta ratacita a copilariei. La mine asa a fost. Am renascut odata cu copilul, si toate in jur si-au intensificat culorile, mesajul, si am redescoperit ce frumos e sa razi.... da, din toata inima!...
Va imbratisez cu drag!

Daiana Prundurel spunea...

Draga Aryana,
eu simt si stiu ca ingerii exista. Iti multumesc pentru toate gandurile tale frumoase, D

Draga Acuarele, ma impresioneaza mereu felul tau sensibil de a-ti exprima gandurile si trairile. Blogul tau e pentru mine o "oaza de frumos" Multumesc pentru randurile tale, Daiana

AdrianaB spunea...

La multi ani fetelor.
Ce lume frumoasa cred ca le construiesti, mi-ar placea sa fii mama mea hehe:))
Si Olguta mea face 6 ani, in decembrie..
Pupici Daiana:)

Anonim spunea...

Iti multumesc ca trei mereu pe la mine si citesti!...
Te imbratisez, iti doresc numai bine!

luma spunea...

la multi ani, fetele,din mici ingerasi,transformate in adevarate printese cu rochitze din petale de violete si conduri stralucitori!sunteti cu totii frumosi si binecuvantati de a va avea unul pe celalalt!
ca o mica remarca: acum nu-mi mai dau seama cu cine seamana sara si cu cine seamana mara,poate ma ajuti tu sa vad mai bine,daiana.oricum in faza asta mi se pare ca fiecare au si din tine si din andrei:-)

Aytana spunea...

Daiana draga baiat e. :)
A trecut socul initial asa ca te las pe tine sa te gandesti la primul dar de la mine pentru el chiar daca e inca in burtica, care sa aiba ca prima tema ingerul caci vreau sa ii fie ocrotita viata asa cum este a mea.
Sunt un pic suparata pentru ca nu am absolut nicio idee in privinta numelui.La fetele totul e asa usor si diafan!

ZeList