joi, 23 iulie 2009

Matrioska


Am indragit toata copilaria Matrioska mea rosie, ruseasca. Papusa, bucurie, papusa-surpriza. Avea cinci pui mici,cum numeam eu papusile care se ascundeau una in pantecul celeilalte. Dintre toate cel mai mult o indrageam pe ce mica cu toate ca nu mai ascundea nici o alta surpriza. Era mica de tot, chiar mai mica decat degetelul meu mic de fetita mica:). Imi placea sa le “spal” intr-o gropita de nisip plina cu apa de ploaie. Adoram parfumul lemnului ud...miros de vacanta cu soare si de mere coapte in casa bunicilor. Pe unde o mai fi acum Matrioska mea? Oare mai exista? Am cautat-o in pod, am cauta-o si in pivnita bunicii…Matrioska…nicaieri.

Zilele trecute am aflat !Matrioska si puiutele ei s-au ascuns intr-un ungher al sufletului meu si se joaca de-a copilaria.Altfel nu-mi explic cum au vrut puii de matrioska sa iasa la lumina transformandu-se in cateva oglinjoare.

Aceasta este una dintre ele si face parte din noua colectie de oglinjoare unicat despre care v-am povestit.Acum oglinjoara-Matrioska asteapta cuminte sa fie aleasa de o stapana iubitoare pe care sa o inveseleasca mereu:)


( Mdf pictat manual, culori acrilice, lac ecologic, L-38 cm/ l-28 cm, oglinda se inscrie intr-un cerc cu diametrul de 19 cm, pret 125.00 Ron)

Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus poveste-asa...


Daiana magazin virtual
Lumina pentru Alexandra


PS.Maine plec cu fetitele la tratament pentru astm, la Slanic Prahova. O perioada nu voi mai posta , dar am sa recuperez cand ne intoarcem. Sanatatea copiilor e totusi pe primul plan, nu-i asa? Va imbratisez cu mult drag, Daiana


6 comentarii:

Leo spunea...

Intotdeauna am tanjit sa am o Matrioska, si n-am avut. Mi se pare fascinanta si acum !
Iar Matrioska ta e nemaipomenita !
Vacanta placuta !

Daiana Prundurel spunea...

Ma bucur ca iti place:) Iar timpul nu e trecut, poti avea oricand o Matrioska a ta:)
Multumim pentru urari:)

Aytana spunea...

Daianule azi am vazut o Matrioska intr-un magazin din Cantenbery si m-am gandit la tine.Pupici tie si printeselor.

Daiana Prundurel spunea...

Draga Ariana, ce ciudat mi se pare cand stiu ca acum nici doua saptamani eram in acelasi Canterbury sa vizitez Catedrala cu acelasi nume.Mi s-a parut un oras de poveste,cu atmosfera teribila.Ma bucur ca te-ai gandit la mine pentru ca si tu esti adesea in gandurile mele.Vacanta faina in continuare si multi pupici:)

tatiana spunea...

Ce mai faci, draga mea? Nu mai stiu nimic de tine:)))

Anonim spunea...

ai sa razi dar matrioska ta e la luca in lada cu jucarii!intre timp si-a schimbat hainutzele si sunt verzi:-)

ZeList