duminică, 7 iunie 2009

"Soarea Posaca"

Am primit acum ceva vreme cateva mailuri de la R., o persoana speciala pe care cu timpul am inceput sa o indragesc nu numai pentru modul "colorat" de a vedea si a-mi descie lumea din jurul ei. Astern aici spicuiri din randurile ei:
"Sunt unul din oamenii mari care refuza obstinent sa se desparta definitiv de vremea acadelelor, a povestilor si a culorilor. Si pentru ca blogul tau le contine pe toate si munca ta le da consistenta realului, am vrut sa-ti scriu. Sa-ti scriu si sa-ti cer... sa te rog... A. e prietena mea cea mai buna. E vesela, colorata, obraznica si indragostita de 'Veronica'.S-a mutat de curand in casa noua.Asta poate fi ocazia cu care sa-i daruiesc ceva. Sau pretextul... Cu riscul de a deveni nesuferita, iti spun ce mi s-a nazarit. Uite care cred ca ar fi imaginea perfecta pentru A.: unul din cuvintele ei preferate este "necajit" ; punand totul cap la cap, ar fi fantasic daca, iesind pe usa dimineata- nu foarte devreme - ca sa mearga la serviciu, ar arunca o ultima privire, maraind nemultumita de nedreapta oranduire a lumii (care cere sa te trezesti dimineata), in oglinda de pe hol: o floarea-soarelui, necajita...somnoroasa... Asta e imaginea 'oglinda'..."

Din aceste randuri-dorinte s-a nascut "Soarea Posaca" .Am incercat sa-i dau o expresie mai mult amuzanta decat trista ca sa poata aduce o stare de bine:)Sper sa fie primita cu bucurie pentru ca R. s-a implicat mult sufleteste in cadoul-surpriza.Sper sa fie pe masura asteptarilor lui R si sa aduca bucurie proprietarei:)

Ma impresioneaza mult cand vad ca oamenii se iubesc,ca se gandesc unii la altii , ca stiu sa-si faca bucurii:)Pe R. o admir pentru modul minunat in care stie sa vorbeasca despre prieteni si pentru felul in care le arata ca tine la ei.Intre timp R., nu-mi mai scrie asa des...si stiti ce? Mi-e dor de mailurile ei scurte si vesele ca ploile de vara, care-mi umpleau intr-un fel aparte diminetile cu bucurie:) Oare?... dar mai bine sa nu devin ingandurata:)
Va imbratisez cu drag si maine o sa va povestesc veritabila lectie de zbor:) Daiana

8 comentarii:

Geanina Codita spunea...

Fara comentarii, mi-a placut groyav sa citesc randurile acestea pline de dragoste, sinceritate, ganduri bune si senine. O zi frumoasa!

Aytana spunea...

Daiana pusi multi ca sa postezi o melodie pe blog de pe youtube dai copy la sectiunea din partea stanga unde scrie embed e pe partea cu subscribe si ii dai dupa aceea paste in locul in care vrei sa iti fie clipul.
Ai inteles?

Daiana Prundurel spunea...

Geanina draga , multumesc mult si pe mine ma impresioneaza chestiile "de suflet" de pe blogul tau.Te mai astept cand ai chef sa te simti copil:)
Ariana draga < ce mult ma bucur, am inteles, o sa fac si proba maine dimineat ca acum trebuie sa culc doua zane:) Te imbratisez cu mult drag, D

Aytana spunea...

Pupici zanelor si astept cu nerabdarea sunetele...

ajnanina spunea...

floarea soarelui e frumaosa ca focul... :)
si aproape la fel de calda :)

IrinaBohemianDance spunea...

Simpatica "Soarea Posaca"...

Daiana Prundurel spunea...

Ariana draga, multumesc am reusit:)Ura!
Janina, draga trebuie sa-mi fac curaj si sa ma apuc sa scriu asa cum faceam candva...Despre "soarea posaca"...ce sa-ti spun abia astept sa vad cum va fi primita:)
Irina draga, cat ma bucur sa te revad...Chiar ma uitam zilele trecute cat de mari si frumosi sunt puii tai:)

femeiadeservici spunea...

din intamplare am poposit aici si cautand prin arhiva dupa noi si noi poze am dat peste Floarea mea:), floare ce imi zampeste in dormitor din vara, cand a mea clolorata prietena mi-a daruit-o.Nu am apucat inca sa multumesc pentru ea creatoarei, dar cu siguranta stie cat de mult mi-a placut.Numai de bine,Angi

ZeList