marți, 9 iunie 2009

Alexandru si Dorothea - Unica reprezentatie


Azi am vrut sa va povestesc despre lectia de zbor, dar am sa aman pana maine pentru ca vreau sa-i fac placerea lui Andrei si sa aleg imaginile impreuna cu el.

Asa ca astazi o sa va povestesc despre doi prieteni buni si dragi care dupa 11 ani de dragoste au hotarat in al12-lea ceas sa-si uneasca destinele:) Motiv de mare bucurie pentru noi toti ce din jur si pretext sa le fac invitatia de nunta- cadou:)Doris, absolventa de regie de film, teatru si televiziune, cu master si studii post universitare in regie de teatru si opera prin Europa, visa ca invitatia lor sa aiba aerul unui afis de spectacol din perioada Art Nouveau. Doris a conceput textul invitatiei pornind de la mottoul "Daca viata e ca teatrul si teatrul e ca viata..."
"Alexandru si Dorothea" sau Cum am invatat sa dansam impreuna
(Am omis sa va spun dar ei s-au cunoscut intr-o superba zi de primavara, acum 11 ani, cu ocazia ultimului vals ce urma sa incheie seara unei petreceri deosebite.De atunci...au invatat si continua sa danseze impreuna. Sa va spun un secret - danseza armonios... Nu sunt ei in filmulet dar mi-a placut melodia:)
...cum va spuneam:

Unica reprezentatie, sambata,...august.... unde suntem asteptati si noi, cei patru Prundurici, doi mari si doua mici.
Alex si Doris au fost incantati de invitatia lor asa ca...iat-o:

...si verso:
Si ca sa va port cat mai bine in lumea de basm in care sunt acum mirii simt nevoia sa invhei cu un poem al iubirii- Poem de Nichita Stanescu:

"Spune-mi, dacă te-aş prinde-ntr-o zi
şi ţi-aş săruta talpa piciorului,
nu-i aşa că ai şchiopăta puţin, după aceea,
de teamă să nu-mi striveşti sărutul?..."

Pe curand, Daiana

16 comentarii:

pisikana spunea...

foarte frumos daiana, a iesit exact ca de acolo; felicitari pt ursu' si doris

Daiana Prundurel spunea...

Anuska draga,o sa le transmit felicitarile tale Protagonistilor. De bucurie pentru aprecierea ta imi vine sa bat din palme asemeni unei fetite entuziasmate:)Multumesc, Anuska mea:)

ajnanina spunea...

felicitari tie pentru superba invitatie si celor doi pentru hotarare...
fericire si tie si lor :)

Aytana spunea...

Daianule iar ma faci sa suspin zambind tamp! :)
Tare fain...

Daiana Prundurel spunea...

Ariana, si tu ma faci sa dau din coada la alintul cel nou...Stii ca asa ma alinta prietena mea buna, Gabica?M-ai facut sa ma simt tare indragita.
...Si nu mai suspina ca o veni vreme sa facem invitatii si pentru nunta ta:)
Janina suspin singurica si mi-e necaz ca nu am reusit sa ajung la intalnirea din seara asta...Dar "si maine-i o zi:" Merci pentru felicitari suntem emotionati si bucurosi sa le primim:)
Cu drag,D

Gabica spunea...

Daianule, ce interesanta coincidenta! Ieri ma gandeam la tine si gandul mi-a zburat si la Doris, pe care nu am mai vazut-o de foarte mult timp si de care nu mai stiam nimic...si uite cum gandul s-a materializat pe blog-ul tau cu aceasta veste minunata! A fost o surpriza placuta sa constat cum fuctioneaza puterea gandului si telepatia intre noi! Felicitari pentru Doris si Ursu. Sa fie fericiti impreuna! Multi pupici.

tatiana spunea...

Imi plac mult genul asta de invitatii. Chiar weekendul trecut am vazut o invitatie ce arata ca o harta cu punctele marcate de genul: locul de unde e luata biserica, unde e petrecerea, etc. Iar imaginile erau cu cei di miri la cativa anisori. Era asa de nepretentioasa si simpla ca imediat te ravasea datorita emotiilor. Casa de piatra, mirilor!:)

Aytana spunea...

Pe prietena mea cea mai buna o alint "Alinule" asa mi-a venit sa te alint si pe tine ...:)

Daiana Prundurel spunea...

Gabica draga , ce mult ma bucur, mi-era dor de tine!Nu inteleg de ce te miri cand stii bine ca intre noi telepatia functioneaza inca de cand eram doar niste fetite zapacite:)O sa le transmit Felicitarile tale Ursului si Ursoaicei:)Te imbratisez, D

Tatiana,Invitatia care o descrii chiar pare rupta din timp,o percep asa ca pe o frantura de inocenta:)Ma bucur ca iti palce invitatia "noastra:.Pupici, D

Ariana, mi-e drag cand ma alinti asa:)

Anonim spunea...

E mai mult decat frumoasa invitatia... e speciala!...
Spirale inflorite, trandafiri pentru inimi, cupole pentru ganduri, simboluri cu simtire si maiestrie alese si realizate!... Iar armonia de nuante e tare reusita, culori discrete ce indeamna la visare, derivand lent unele din altele!
Felicitari!

Daiana Prundurel spunea...

Draga Irina,Multumesc pentru aprecieri, gama cromatica am ales-o gandindu-ne sa fie in aceleasi nuante in care ii voi picta rochita miresei.Sincera sa fiu am mari emotii si in acelasi timp sunt foarte fericita si onorata ca Doris m-a rugat pe mine sa o pictez.Abia astept:)

Aytana spunea...

Daianule coincidenta e ca Alina mea e la Londra. :)
Imi si imaginez o intalnire intre noi 4 ,o includem si pe Gabica aici pentru ca simt eu ca si ea este speciala. :)
Asa rau imi pare ca nu am reusit sa ma pun cumva in concordanta cu voi vis-a-vis de plecarea la Londra!

Daiana Prundurel spunea...

Ariana, ai intuit perfect, asa este Gabica face parte din elita sufletului meu:)Sunt sigura ca va veti indragi imediat:)
Nu te necaji pentru neconcordanta, iti dai seama cate ocazii vor mai fi? Totul depinde doar de noi daca ne dorim sa fim sau nu impreuna. Cu drag, Daiana

Aytana spunea...

Iti dau dreptate cand spui ca vor mai fi multe ocazii.Dar cand am realizat cat de aproape am fost sa ajungem sa bem o coffe in Londra sau chiar sa apucam sa vizitam o parte din ea impreuna!
Insa cred ca pana la urma important e ca ne-am descoperit in modul asta ciudat pe net.

Gabica spunea...

...Vai Daianule, eu acum am citit ce i-ai scris Aytanei,scuze ca nu am fost pe faza. Aaaa...nu prea imi gasesc cuvintele. Sunt emotionata. Am senzatia ca "Daianule" iti spun din'totdeaunea, un mod de afectiune...Oricum tu stii ca ai un loc foarte special in inima mea..Daca Dumnezeu iti scoate in cale oameni speciali, cu suflete comori, te poti socoti un om norocos. Eu sunt un om norocos.
Te imbratisez cu toata dragostea, Daianule iubit

Daiana Prundurel spunea...

Draga Gabica, Te imbratisez mult mult , sa stii ca alintul tau imi este poate cel mai drag alint prietenesc:) Stiu ca intotdeauna am fost "Daianule"in inima ta si mai stiu ca ai fost prima dintre cunoscuti care m-ai alintat astfel.Stii ca mi-e dor de tine, da?

ZeList