vineri, 5 decembrie 2008

V-ati pregatit ghetutele?


In noaptea asta vine Mos Nicolae...V-ati pus dorinte? Aveti grija ca s-ar putea sa se indeplineasca:) I-ati scris Mosului?

Noi am scris, dar nu prea am fost cuminti , mi-e teama ca o sa primim nuieluse:) in ghetute. Asteptam totusi cu sufletul la gura si speram ca Mosul e bun si iertator:)
Intr-o mare zapaceala am ratacit scrisorile fetitelor pentru Mos, dar imediat ce le gasesc va promit ca vi le arat si voua. Oricum Mosul stie ca ele isi doresc multe jucarii. Iar
noi, mami si tati, ne dorim sa fim sanatosi, sa avem sarbatori fericite si linistite, pline de dragoste si armonie alaturi de cei dragi noua...Si sa va spun un secret :" I-am scris Mosului sa va aduca si voua tot ce ne dorim pentru noi:)" Sa aveti un Sf.Nicolae minunat, fericit si incarcat de belsug , la fel ca in visele cele mai minunate din copilaria voastra! " La multi ani !" tuturor celor care poarta acest nume sfant:) Va imbratisez cu mult drag si sper sa va revad curand pe toti cei dragi! Daiana
PS.Duminica noapte plec spre Timisoara. sa-mi tineti pumnii stransi, stransi :) ca eu sunt curajoasa si calma!

Fotografia aceasta superba este a Annei Geddes , pe care o admir foarte mult.Sper sa va destindeti si voi navigand pe siteul ei :)

PS. Anca Parghel a plecat dimineata spre lumina. O sa ramana in sufletele noastre puternica , luptatoare ,vesela, optimista...si cuvintele parca sunt prea seci sa spun ce gandesc acum... Mereu vie , energica si plina de farmec precum muzica pe care ne-o daruia.
Cand am aflat, primul lucru ce mi-a venit in minte si in suflet a fost
"Ramai...
pe la ferestre a trecut un fulg
e cel dintai
ramai!
tu sti ca daca pleci mi'e frica
as vrea cineva sa'mi spuna pe nume
ma simt atat de singur si de mic
de parca doar noi doi am fi pe lume
ramai!
pe la ferestre a trecut un fulg
e cel dintai
ramai!"
Celelate cuvinte- Lyrics "Ramai"

4 comentarii:

Anonim spunea...

imi pare rau sa aflu o veste asa trista desper anca, dar poate moshul ne va mai descretzi fruntzile.mult curaj pentru operatzie si multuzumi pentru urarile din suflet!

Anonim spunea...

Draga Daianule, la mine a venit Mosu' si nu mi-a adus o nuielusa :)
La tine a venit?..La cum te cunosc eu, sigur Mosu' iti va aduce tot ce iti doresti tu mai mult(daca nu ti-a adus deja :))
Evident ca-ti tinem pumnii, fii increzatoare si optimista (The Secret) si nu uita ca cineva de sus te vegheaza. Te imbratisez cu multa dragoste, Gabica

Daiana Prundurel spunea...

Draga Gabica, mosul a fost destul de modest cu darurile, pt ca mi-a daruit bani pt. operatie:)Fetitele au primit mai multe chestii dragute, cate doua pulovarase grozave si ceva dulciuri, dar si doua nuiele mari cu funde portocalii. Cred ca Mosul vrea sa le atraga atentia ca nu au fost prea cumintele sia u capatat multe buline negre.Mara a plans de ciuda ca a primit si nuielusa(chiar pe cea mai lunga:) si a fost necaajita ca Mos Nicolae nu i-a adus ce a cerut ea in scrisorica. Azi m-au ajutata la curaatenie si m-au convins sa arunc hartia cu buline negre, ca Mos Craciun sa vada ca pot fi si ascultatoare si harnicute daca vor si sa fie el mai darnic si mai iertator:)
Draga lumi, multumesc pentru tot si sper sa ne revedem cu bine:)
Pupici, Daiana

Vlad Gabriela - Maria spunea...

te invit la:

My Grandma’s Backyard – Christmas edition

Data: 20 decembrie 2008
Loc: Club TEPHRA (strada Eforie nr. 14).
Intrare: 10 Ron
Program: 12.00- 18.00
Concert ANEB: ora 18.00
After party MGB – DJ Acidulate (intrare liberă)

Anul acesta, MGB îl ajută pe Moş Crăciun, reunind la un loc 20 de designeri şi artişti din domeniu handcraft pentru a vă asigura un Crăciun plin de cadouri.
Ţinuta obligatorie a acestei ediţii este mohairul – plăcut la atingere şi călduros, mohairul ne trimite imediat cu gândul la un foc mocnit în şemineu şi o încăpere învăluită în miros de scorţişoară, exact atmosfera pe care vrem să o recreăm la această ediţie.

ZeList