sâmbătă, 13 decembrie 2008

M-am intors!


Ablatia la inimioara a reusit! M-am intors de la Timisoara.Pentru mine va fi un nou inceput. Abia astept sa pot lucra din nou:)

Pana atunci va imbratisez si incerc sa postez "restante" cu lucrusoare facute in ultima vreme pentru care trebuie sa-mi gasesc ragazul si linistea sa vi le arat.

In seara aceasta oglinjoara pentru Teuca (4 ani). Micuta indrageste mult broscutele, asa ca m-am gandit sa se oglindeasca in burtica uneia de cate ori isi va dori sa se faca fetita "mumoasa". In poza nu este decat rama pictata, dar sunt convinsa ca va puteti imagina cum arata la final, cu oglinjoara in brate. Nu stiu daca Teucai i-a placut cadoul dar astept cu nerabdare un semn de la mamica ei:)
Cu drag, Daiana

13 comentarii:

Medeea76 spunea...

Daiana, bine ai revenit! Minunata broscuta, vrem si noi, vrem si noi. Te pupam cu mult drag si ne bucuram ca te-ai intors sanatoasa si plina de idei, ca de obicei. Cristina

Daiana Prundurel spunea...

Multumesc Cristina! Luna viitoare o sa fac si tablouasul promis:) Pupici,Daiana

Anonim spunea...

asteptam un semn de la tine si uite ca a venit:-)sper din tot sufletul ca esti bine si ca recuperarea sa se face repede ,pentru a putea continua sa faci multe alte obiecte minunate care sa bucure parintzii si copiii!multa sanatate!

Anonim spunea...

Ma bucur tare mult ca te-ai intors cu bine! Iti doresc recuperare placuta! Foarte frumoasa oglinjoara! Sa ai grija de tine!

Anonim spunea...

Bine ai venit si ma bucur ca totul a mers bine! Te pup cu drag!ALina cu oglinda cu doamna cu catzelul

Daiana Prundurel spunea...

Draga Lumi,
si eu ma bucur ca m-am intors.Sunt putin framantata pentru ca e posibil sa mai fie necesara inca o operatie dar asta se va decide in lunile urmatoare.Psihic sunt ok , fizic sunt foarte ametita si nu prea rezist in picioare dar starile astea sper ca vor trece curand:)Maine voi merge la un control.In rest am un chef grozav de lucru, abia astept sa ma apuc de pictat...
Draga Irina , mor de ciuda ca iar nu am avut vreme pentru "Momo" iar acum sunt atat de ametita incat nu pot nici sa citesc , nici sa ma uit la tv...In fine...recuperez eu:)Nu-mi place deloc ca sunt leguma...
Draga Alina, ma bucur nespus ca mi-ai scris, sa stii ca tu si oglinjoara ta sunteti primele pe lista. Imi pare rau ca te-am amanat atat dar sper ca nu te voi dezamagi. Am un chef fantastic de pictat, tu esti prima lucrare pe lista, iar "Doamna cu Catelul" este una din comenzile mele cele mai frumoase:)Asa ca te rog...inca "putintica rabdare":)

ajnanina spunea...

draga Daiana, bine ai revenit cu toata inimioara acasa si multumesc de vizitele pe la mine
esti binevenita cu toata dragostea oricand

ajnanina spunea...

in oglinjoara asta chiar si o broscuta daca se uita are sanse mari sa se transforma in printesa...

irinaindira spunea...

Ma bucur pentru reusita operatiei!
Recuperare grabnica si cat mai multe creatii incantatoare!

irinaindira

Cristina Kittn spunea...

Primeste te rog toata sustinerea mea si iti trimit cele mai calde mangaieri.
Cu drag,
Cristina

Anonim spunea...

craciun fericit, daiana!multa sanatate si bucurii atat tie cat si celor dragi!

AdrianaB spunea...

Draga Daiana, ti-am descoperit si eu blogul:)
Sa fii sanatoasa, sper sa aflu vesti bune despre tine.
Minunate lucrarile tale,
AdrianaB

Unknown spunea...

Ma bucur mult ca te-ai intors.
Te imbratisez si sper sa aud numai vesti bune

ZeList