miercuri, 5 noiembrie 2008

Top Ten

Concursul pentru sustinerea tinerilor artisti se apropie de final.
Juriul a decis ca mai multe voturi ale publicului de acelasi IP sa fie anulate.
In urma votului publicului am ramas in Top Ten. "Interiorul tau" este pe pozitia trei, iar "Masuta tablou" pe pozitia 5.Urmeaza ca o comisie de specialitate sa evalueez lucrarile dupa mai multe criterii (originalitate, fezabilitate , etc). Apoi vom afla clasamentul final. Emotii muuulte...
Va multumesc tuturor care m-ati sustinut si ati crezut in ideile mele. Va imbratisez cu drag, Daiana

3 comentarii:

Anonim spunea...

Mult succes! Ma bucur mult pentru tine!

Anonim spunea...

Acum citeva zile mi-am rugat citiva colegi sa imi voteze o fotografie din concurs si am avut o revelatie :) - calculatoarele de serviciu toate ies cu acelasi IP in exterior, deci practic in cazul de fata nu se poate vota decit o singura data. In schimb pentru concursul Inspira gestul tau, lucrul acesta se putea face pentru ca regulamentul permitea, cu mentionarea numarului de telefon.
Asadar, poate ca o parte din voturile "frauda" sa zicem erau de fapt cit se poate de oneste.
Ce nu stiu este daca cei din organizare au verificat prin sondaj acuratetea acestora sau le-au sters direct.
Succes in competitie si toate cele bune! :)

Daiana Prundurel spunea...

Draga IRINA, iti multumesc mult ti-am scris cateva randuri pe mail , sper ca le-ai primit. PS te rog nu uita sa-mi trimiti blogul tau.

Draga DAIANA, te vad asa de implicata, se pare ca ne asemanam din multe puncte de vedere.Iti multumsec pentru sustinere si eu sunt alaturi de tine asa cum ti-am scris pe mail:) In rest...Rabdare multa si nervi de otel:)
Daiana, tiza ta:)

ZeList