vineri, 14 noiembrie 2008

Inspira prin gestul tau-sustine tinerii artisti!

"Daca ai construit castele in aer , se poate sa nu fi muncit in zadar ; acolo este locul lor. Acum trebuie doar sa le pui temeliile."



Sunt foarte , foarte fericita! S-au afisat proiectele castigatoare ale campaniei Tchibo Exclusive. Am castigat la sectiunea Design interior.
Celelalte doua sectiuni au fost castigate de Dalia Poleac (Metropola) la sectiunea Design Genti si de Adrian Bulboaca (Scenografie si Fashion) la sectiunea Fotografie . Felicitari multe Dalia si Adrian ! Sunteti grozavi !

Sunt foarte emotionata, nu am crezut ca pana la urma se vor anula voturi incorecte, ca lucrurile vor deveni clare si transparente, ca totul va fi ca la carte:) E incredibil ...un vis devine ralitate! Pentru asta va multumesc voua, tuturor celor care ati crezut in mine , celor care m-ati votat sau m-ati criticat , celor care mi-ati suportat emotiile sau fragilitatea , celor care m-ati facut sa ma simt curajoasa, speciala si puternica. Multumesc celor care s-au gandit sa ne ofere aceasta sansa noua , artistilor. Multumesc echipei grozave de la Propaganda, oameni cu adevarat speciali care au gandit , au simtit si au muncit pe rupte , in sprijinul nostru, al artistilor participanti .
Ma simt minunat...nu ma vedeti !? Deja zbor ! Am aripi fantastice :) ...iar voi , voi toti sunteti pene maiastre in aripa mea si bucurie in sufletul meu! Fara voi nu as putea zbura!
Va multumesc cu drag, Daiana

PS. ...cum imi este imposibil ca in astfel de momente sa nu ma gandesc la mama , scriu iar, ca un imn , versurile lui Kipling , preferatele ei ...

"Esti Invingator, cand stii ce vrei
Esti stapan pe drumul zilelor,
Esti invingator si gasesti puteri
In dorinta ta de-a castiga.
Esti invingator si vei fi mereu
Daca stii sa crezi in visul tau!"

PS: Aici puteti vedea pagina mea de prezentare la Baby-Expo:) unde va astept cu drag, Daiana

Sonia are inima mica-mica, ceva mai mare decat o unghie. De atata suferinta abia mai poate plange...Help Sonia

5 comentarii:

Anonim spunea...

Incredibil! :) Felicitari si curaj si de acum inainte si multe bucurii!

Anonim spunea...

felicitari din tot sufletul!ma bucur ca ai castigat!tu esti o sufletista si meritai fiindca chiar ai pus suflet in proiectul asta!doamne ajuta !

artizanat-online.ro spunea...

am sperat si am visat alaturi de tine.
acum ma bucur de fericirea ta. o meritai din plin. la mai mare, daiana!

Anonim spunea...

Felicitari!!! Ma bucur foarte mult pentru reusita! O meriti pe deplin.

Copilaria Sofiei spunea...

Te imbratisez cu drag! Felicitari, sunt atat de fericita pentru tine. In sfarsit un vis se va realiza! Te pup si mult succes de acum incolo. Greul a trecut!

ZeList