joi, 27 noiembrie 2008

Dupa emisiune...


Am fost foarte dezamagita de emisiunea de aseara. Am incercat chiar sa trimit un comentariu celor de la Euforia dar nu am reusit , nu stiu daca e o probleme cu serverul lor sau...In fine...Nu inteleg de ce am fost invitati intr-o emisiune in care nici macar nu se stia numele concursului
(Inspira prin gestul tau- sustine tinerii artisti), cu toate ca am fost invitati in calitate de castigatori. In emisiune , ca de obicei, discutii usoare, barfe mondene, cum sa mai fi fost timp si pentru noi ?! A fost o iluzie puerila din partea mea sa cred ca intentia emisiunii era promovarea tinerilor artisti:) Din pacate acesta este nivelul de informatii pe care televiziunile il ofera publicului nostru.
Si culmea , cu toata dezamagirea vis-a-vis de cum au decurs aseara lucrurile, am plecat acasa extrem de fericita si impacata cu decizia care am luat-o acum vreo 6-7 ani, aceea de a nu ma mai intoarce sa profesez in televiziune.Perioada in care al lucrat la "Canal 38"( actuala "Prima tv")si in TVR , m-a epuizat, m-a facut sa simt ca pierd vremea degeaba intr-o spoiala a realitatii ,intr-un lant de minciuni , barfe si manipulari .Ma bucur ca am ales sa traiesc modest dar corect, ca am decis sa fiu propriul meu stapan:).
Aseara am avut ,totusi , o mica bucurie, aceea de a-i cunoaste pe
Dalia Poleac (Metropola) - Design Genti si Adrian Bulboaca (Scenografie si Fashion) - Fotografie,ceilalti castigatori. Oameni minunati, tineri artisti , plini de creativitate si speranta, pe care ma bucur ca am avut ocazia sa ii cunosc.
O zi frumosa, Daiana

3 comentarii:

Dan Gheorghe spunea...

in general, emisiunile trec pe langa subiecte. probabil si din cauza timpului limitat. dar mai ales din cauza lipsei de cultura generala a realizatorilor si moderatorilor... si nici macare nu au bunul simt sa se oregateasca mai bine inaintea unui subiect!!!!

Anonim spunea...

Buna Daiana,

Asa cum ti-am spus si aseara insuccesul este al lor. Si-au dat cu stangul in dreptul, cine a avut ochi sa vada a vazut cata saracie ni se vinde la TV.
Eu recunosc ca nu mi-am putut infrange nemultumirea si am trimis un mail, care vreau sa sper ca o sa ajunga si la urechile celor care produc astfel de emisiuni.
Te pup cu drag,
Georgiana

Anonim spunea...

de ce nu ma mir?!ah, poate fiindca e vorba de romanika tv style?!

ZeList