marți, 30 septembrie 2008

Cum pot sa fac rost de timp?! :)

Ma innebuneste ideea ca nu am niciodata suficient ragaz sa-mi astern gandurile, emotiile, trairile. Mi-e ciuda de mor ca nu am vreme sa postez ceea ce am mai facut cu printesele mele sau ceea ce am lucrat in ultimul timp(de exemplu cum au calarit zanele pe un cal minunat, sau cum am pictat spatiul de joaca de la Mallul Galleria din Buzau , cum a decurs vernisajul de la expozitia dedicata Reginei Maria ,sau muulte, multe alte maruntisuri care fac viata minunata:) Of, cum sa fac rost de timp? Stie cineva secretul?
Permanent sunt intr-o alergatura si o zbatere continua.La fel ca voi , probabil... Daca stie cineva secretul unei vieti fara stress si alergatura, va rog sa mi-l impartasiti si mie :) Va imbratisez cu drag, Daiana

Un comentariu:

pisikana spunea...

draga daiana
cred ca singura solutie este sa pastrezi amintirile vii ca in ziua in care care s-au petrecut si cand o sa fii in varsta si cu prea mult timp liber pe cap (doamne ajuta) scrii o carte, care va avea un succes enorm si dupa care se va face un scenariu si apoi un film plin de efecte speciale si care va fi cea mai frumaosa poveste pt copii si nu numai, deja vad calutul minunat cu printesele tale in spate luandu-si zborul printre fluturi, curcubee si alte fiinte colorate!
Iar pana atunci ne povestesti noua prietenilor tai ocupati si delasatori care te iubesc!

ZeList