duminică, 15 iunie 2008

...De suflet...


Azi intentionam sa postez imagini cu caluti-balansoar . M-am razgandit si am hotarat sa pun niste lucrari (ale mele) de suflet. Acest lucru s-a intamplat pentru ca azi-noapte , am regasit "O ultima scrisoare "a lui Gabriel Garcia Marquez.

M-a impresionat foarte mult, m-a atins undeva in adancul sufletului...Va las linkul sa cititi sau sa recititi si voi scrisoarea.

"Visul Daianei" Volum, tehnica mixta (rasina bicomponenta, textil, ipsos etc.)


"Fetitele dorm " tehnica mixta (rasina bicomponenta, textil)


" Jucarii pentru Mara si Sara" tehnica mixta (rasina bicomponenta, textil , lemn , metal)



Lucrarile mi-au fost inspirate de venirea pe lume a zanelor mele gemene, Sara si Mara. Lucrarile au facut parte din expozitia "Solduri-30%, 50%, 70%", martie 2005, galeria Artis, TNB
Galeria Artis
Expozitia a fost organizata de grupul "camera 19" , din care fac si eu parte, dar care, din pacate, nu a mai expus de mult. Grupul este compus din prietenii mei cei mai buni, mai exact 8 oameni, care ne-am inghesuit si am convietuit un an de zile, in camera 19 a caminului Universitatii de arte "Occidentului". Acolo am trait multe povesti de viata dar cele mai multe au fost povesti cu si despre prietenie si dragoste.
Despre expo
(Doamne cat de mult timp a trecut... si cat mi-e de dor sa expun impreuna cu voi...dragii mei prieteni din "Camera 19" )

Promit sa va povestesc din cand in cand despre acest minunat grup de prieteni. Cu drag, Daiana

Un comentariu:

Anonim spunea...

Felicitari pentru aceasta expozitie. Sunt minunate lucrarile tale, imi place foarte mult "Fetitele dorm", ma duce cu gandul la mama si la copilarie. :)

Chiar ar fi interesant ca din cand in cand sa ne povestesti despre "camera 19"

ZeList