luni, 14 mai 2012

Dumbrava MinunataO fetita...Eva-Mathilde! O bucurie, o raza de soare, un bulgaras de aur si speranta pentru  familie. A venit pe lume aducand cu sine multa fericire, vise, optimism. Placuta cu numele micutei trebuie fara indoiala sa fie cu flori...si sa fie vesela si proaspata! Zis si facut...Iata cum arata placuta personalizata a Evei:) 


MDF pictat manual in culori acrilice 
si lac ecologic (R=18 cm)

In timp ce pictam florile ma gandeam ce i-as spune micutei daca ar fi sa o intalnesc.Mi-au trecut muulte, multe lucruri prin cap. O sumedenie de traznai...ganduri serioase si ganduri poznase. Toate imi treceau prin minte ca un stol de vrabiute galagioase dar nici una din ele nu vroia sa poposeasca putin ca sa o simt si sa o aprofundez. Apoi, dintr-o data intr-o scurta clipa de liniste...Ah! o melodie dintr-un film superb al copilariei mele. Da, asta e, i-as canta Evei cantecul acela de leagan care ma face sa ma emotionez cu fiecare celula.
"...Dormi cu mama puisor, 
Dormi usor, usor,usor
Ca mama te-o legana
Si cantece ti-o canta, 
Nani, nani...."
Am rascolit internetul vreo doua ore fara sa-l gasesc...Nu ma las batuta...Am sa fac altfel. O prietena buna imi spunea ca povestile pe care le spunem suntem chiar noi cu toate trairile si visele noastre...Nu am gasit cantecul dar ma gandeam ca as putea sa-i spun micutei si voua celor care aveti inca suflete de copii, povestea mea. Astazi eu sunt Lizuca si vreau sa adorm in Dumbrava minunata leganata de Mama, Zana cea buna care sa ma mangaie si-mi cante cantecul meu de leagan...

Draga Eva, priveste acest film cu ochii curati ai copilariei tale si invata sa te bucuri de tot cei frumos si bun. Fii luminoasa, cu sufletul cald si iubeste din toata inima! Dar mai ales, mai ales Eva, nu lasa Dumbrava minunata si povestile sa moara!
Cu drag, LizucaNiciun comentariu:

ZeList