miercuri, 9 noiembrie 2011

Cu drag pentru micuta Clara



Acesta este un cadou pentru micuta Clara. Nu stiu exact cu ce ocazie ii va fi daruit de catre parintii ei dar am aflat precis ca micuta o adora pur si simplu pe printesa Aurora, frumoasa adormita:)


Mamica ei m-a rugat sa ii lucrez o oglinda personalizata, potrivita pentru o mica printesa care iubeste culoarea roz, rochiile pretioase si povestile nemuritoare:)


Micuta Clara, iti doresc din suflet ca acest cadou daruit de mamica ta sa iti umple sufletul de bucurie. Sa fii o fetita buna si cuminte, desteapta, sensibila si sa mostenesti talentul mamei tale. Am aflat ca mamica ta canta minunat la pian. Daca te intrebi de unde stiu acest secret sa stii ca l-am aflat de la o vrabiuta vesela care canta adesea in fata ferestrei mele:)



Cu drag si pe curand, Daiana





5 comentarii:

Unknown spunea...

Super!! sigur micuta Clara va fi mega incantata de acest minunat cadou

Amalia spunea...

Sigur va fi! Am planuit sa punem oglinjoara in camera din noua casa,care va fi gata in curand(sa speram):))Pana atunci, Mos Nicolae o sa vina sa o asigure ca e cea mai frumoasa fata din tara:)M-mim frumos! De cand am citit blogul, mi-am dorit foarte mult ceva facut de tine.

Daiana Prundurel spunea...

Amalia, multumesc pentru gandurile tale. Ma bucur ca iti place si sper ca micutei Clara sa ii aduca bucurie cadoul tau:)

Murmu, esti pe pozitie!?Multumesc:)

Unknown spunea...

Da Daiana!! sunt sunt! I am in!!;))

viviana b spunea...

Minunata ! Ca si tine, de altfel!:)
Te imbratisez.

ZeList