luni, 29 noiembrie 2010

Super-eroi


Afara ninge si e frumos ca in povesti. Fetitele s-au bucurat fantastic de zapda de afara asa ca in dimineata asta am pornit pe jos la scoala.Am senzatia ca locuim undeva la munte.Totul e alb si pofos. Nu e soare, nici ger, e o temperatura extrem de placuta. Fulgii danseaza gratios in aer.Zapada depaseste cu mult gleznele noastre. Delusoarele de langa casa sunt albe si abia asteapta larma copiilor cu saniute.Seara, evident, o vom petrece la derdelus:)

Cand m-am intors de la scoala, a trebuit sa scot masina de sub mormanul de zapada asternut. Am obosit luptandu-ma jumatate de ora cu zapada :) Totusi a fost placut...Acum am urcat putin sa-mi trag sufletul si sa ma incalzesc inainte sa pornesc la treaba. M-am gandit sa scriu cateva ganduri...odihna activa:)
In timp ce descatusam masina de sub zapada grea ma jucam cu imaginatia asemeni unui copil. Ma simteam un erou pozitiv din poveste care eliberam din robie calul meu inaripat:) Dupa ce am reusit sa imi eliberez murgul m-am gandit ca daca tot m-am jucat de-a super eroul ar fi dragut sa va arat si voua ce cadou am lucrat pentru doi fratori nastrusnici. Am aflat despre cei doi micuti ca asemeni oricarui baietel de varsta lor viseaza sa salveze lumea:)

Asa s-a intamplat cu Kevin(8 ani) si Dennis(6 ani) ca au devenit de curand super-eroi ("Superhelden" in germana) intr-un mic tablouas. Ce va mai urma cu acesti baieti grozavi nu stiu, dar astept cu sufletul la gura povesti despre faptele lor de vitejie:) Daca aflu ceva am sa va povestesc si voua.
Si-am incalecat pe-o sa si voi pleca cu murgul meu asa!
Pupici cu drag si pe curand, Daiana




6 comentarii:

Georgiana spunea...

Daiana, ma bucur ca seria super eroilor conitua :) si ca tu ai reusit sa iti descatusezi murgul (nu doar pentru treaba zilnica)pentru a ne trimite noua ganduri dragi.

Te imbratisez cu drag si dor,
Georgiana

Daiana Prundurel spunea...

Georgi,ce ma bucur,stii dimineata,cand am vazut ce frumos e afara, nu stiu de ce dar la tine m-am gandit!?Pupici muli:)

Daiana Prundurel spunea...

"Multi",am vrut sa scriu dar mi-a fost foame si am papat "t"-ul:)

Anonim spunea...

Ce frumos, deja la derdelus!... :)
Zapada (aceea alba si curata) e singurul lucru pentru care iubesc iarna...
Va imbratisez.

Celestine Mihaela spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Daiana Prundurel spunea...

Draga Ileana, daca ai stii tu ce zapada ca in povesti este aici...nici nu-mi vine sa cred. Pana in momentul de fata o consider una dintre cele mai frumoase ierni.Cat despre derdelus, e un vis de copil. Aseara erau vreo 25 de copii cu saniute, ningea si copiii tipau si radeau. Mi-a parut rau ca nu am avut vreme sa stau cu ei. Fetitele cel putin s-au distrat grozav:)Pupici, D

ZeList