marți, 13 aprilie 2010

In vacanta de Pasti:)


In vacanta asta a fost grozav:) Am sarbatorit Pastele impreuna cu prieteni dragi, am cautat si am gasit in gradina, ascunse prin iarba, tot felul de mici surprize ascunse de iepuras :) Am calatorit prin imprejurimile Munchenului, am vazut castele, am fost la zoo, la padure, in parc, ne-am bucurat de natura...

Intre timp Sara si-a descoperit veleitati de o mare sportiva,

Mara a scapat de buburuza-ghips si manuta ei se va recupera bine, in maxim o luna:) Incearca micuta sa fie mai putin zapacita dar nu prea reuseste:)Ii seamana lui Andrei:)

Iar eu...ha, ha, eu am primit chitara mult visata...Chitara fermecata, cea care canta singura:)

Mai putem spune ca iepurasul nu a fost darnic cu noi anul acesta? Cat de bine ar fi fost daca era si Andrei cu noi...Dar vine curand, il asteptam in cateva zile si ne vom bucura impreuna de primavara asta minunata.



Cu drag si pe curand, Daiana

6 comentarii:

Unknown spunea...

Hristos a inviat!sunteti asa de frumoase... pupici.
Si noi avem o mana dreapta rupta(mana Andreei)... dar mai avem 3 saptamani de stat asa si-i greu.Ce vi s-a recomandat? Faceti exercitii ptr recuperare? luati calciu ? Daiana te rog... da-mi sfaturi, ca pe aici ...nimeni nu spune nimic.
inca o dat pupici si iar pupici!
stefa

Georgiana spunea...

Pupici multi pentru trei printese.

Georgiana

Daiana Prundurel spunea...

Adevarat a-nviat, Stefa draga!Imi pare tare rau de Andreea voastra. Sanatate multa si recuperare cat mai rapida:)Si noi am stat trei saptamani cu ghipsul dar nu ne-a dat nici un supliment de calciu. Dr. a considerat ca manuta s-a vindecat bine si mi-a garantat ca intr-o luna manuta se va recupera complet prin miscarile obisnuite. In cazul ca nu o va putea indoi sau indrepta complet dupa aceasta perioada, atunci vom incepe recuperare medicala.Sincer nu cred ca va fi cazul dupa cum evouleaza Mara. Imbratisari multe si aveti grija de voi, D

Georgi,te pupacim si noi cu drag:) Ma gandesc la voi, D

Anonim spunea...

Mi-au incalzit sufletul aceste poze frumoase cu voi!... :)
Multe sarutari.

Aytana spunea...

Tare faine sunteti Daianule!Nu m-am putut abtine sa nu fac remarca asta.
Va pupacim.
Ariana si Bogdan cel mic.

viviana b spunea...

Daiana draga,
ma bucur pentru ca e soare si Lumina, acolo, la voi si cu voi.
Sunteti minunate !
Va imbratisez cu mare drag, pe toate ...:)

ZeList