miercuri, 23 aprilie 2008

Camera Marei (Witch)


Asa arata acum camera Marei (8 ani) .
In culorile florilor de liliac...si cu nelipsitele W.I.T.C. H. in rolurile principale. :) - personaje din desenele animate favorite ale Marei.

Peretii si dulapul au primit o culoare noua. E drept ca dulapul s-a mai accesorizat si cu niste butoni haiosi...tocamai buni ca Mara sa-si poata atarna de ei diverse lucruri.Un covor moale si ciufulit ( ca sa mai variem texturile clasice) a aterizat pe podea, bun de tavaleala daca mergem in vizita sa ne jucam. :)
Iar restul obiectelor si accesoriilor, le-am cautat sa fie evident, asortate ...





Biroul si ladita de jucarii , au fost revopsite. Ladita a primit si ea butonii haiosi , grupati cate patru, exact ca dulapul. Siluetele fetelor Witch si simbolurile acestora s-au hotarat sa decoreze peretele Marei.



Si pentru ca orice fetita la varsta ei este fascinata de sclipici , umbrele de pe perete au primit si un strat discret si magic de "praf de zane"...din pacate nu se observa in imagine, dar va rog sa ma credeti pe cuvant, Mara a mangaiat peretele cand l-a vazut prina data , atat de fericita si emotionata a fost de "pictura sclipicioasa". Fluturasii colorati (cred ca se stie slabiciunea mea fata de efemeride) i-am ales drept corespondenti ai simbolurilor fiecarei fete. Mara stie foarte bine ca jos, din simboluri , scrie W.I.T.C.H. (Wilma, Irma, Taranee,Cornelia, Hai-Lin) asa ca i-a fost usor sa identifice personajele favorite.
Cate despre fluturasi...o sa-i mai regasim si pe lampa fermecata :)


Zona patului, sa fiu sincera, este bucatica mea favorita din aceasta camera... Patul Ikea a fost revopsit si imbogatit cu un baldachin pe masura, si cu o paturica Witch (meritul lui Miki- a umblat tot orasul sa gasim tot ce-i mai placut pentru Mara)

Despre lampa reconditonata v-am povestit deja in subiectul postat ieri...


In ceea ce priveste fetele Witch (-creioane acuarelate pe hartie) trebuie sa va spun ca Mara si le-a dorit foarte mult deasupra patului . Asa ca m-am conformat dorintelor ei...


PS. La final , vreau sa va spun , ca am lucrat cu mult drag si placere aceasta camera. Simt nevoia in acest fel sa-i multumesc lui Miki (mamica lui Radu si a Marei)- clienta perfecta , care a devenit intre timp buna mea prietena . A fost foarte receptiva si deschisa tuturor propunerilor si ideilor mele. (pentru ca trebuie sa recunosc, ca orice artist, atunci cand primesc o comanda prefer sa fiu lasata sa creez , nu sa mi se impuna o pictura cu un desen animat stas...si am fost lasata sa creez destul de mult desi am pornit de la "tema impusa" :) De asemenea ii multumesc si pentru "alergatura" facuta sa putem avea piese de mobilier si accesorii potrivite. Si nu in ultimul rand vreau sa-i multumesc pentru latura ei creativa si artistica :) -de care ea, din pacate, se indoieste constant :)

Niciun comentariu:

ZeList